PARTYINFO

 

MINIMAL ILLUSIONS VOL.III

Datum konání:
15.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tim Susa aka Candela (de), Lettysix (promix), Miss T. (promix), Pietro & Jakub Mildner (spacewerks), Kenny
Live:
The Paper Hats (usa/de), Please The Trees + DJ Jakub Čejka
Info:
http://www.promixagency.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Exkluzivní techno-minimalový Live set poprvé v Praze!
15.5. 2009 se v pražském klubu Chapeau Rouge uskuteční již třetí pokračování úspešné techno-minimalové noci “Minimal illusions” na které se poprvé představí německý dj a především producent Tim Susa se svým live setem. K jeho dvouhodinovému vystoupení se ještě přidá jako zvláštní host člen německého labelu “Holle64” Flokke a budou pokračovat společně.
 
Určitě se máme opět na co těšit - tento 27 letý producent tvoří hudbu už od roku 1994. Vystudoval univerzitu mediálních technologií v německém Ilmenau, kde jedním z jeho profesorů byl vynálezce Mp3. V životě ho hudebně ovlivnili: DAF, The Cure, Depeche Mode a zvuk 80.let.

Jeho poslední track “Plasmo EP” vyjde na francouzském labelu “Potobolo Records”. Na květen má připravený “Desire Regress EP” na domácím německém labelu “Broque” s remixy od Stefana Trataua a Juno6. Tvoří predevším hudbu ve stylu techno-minimal a zvukové efekty, které používá si vytváří a programuje sám. Hudební ukázky si můžete poslechnout zde, nebo v sobotním (9.5. 2009) vysílání pořadu “Unzipped” na Radiu 1, kde bude odvysílán jeden z jeho live setů.

Českou klubovou scénu budou tradičně reprezentovat dvě djské dvojice: Lettysix a.k.a. Negga & Miss T. za pořádající agenturu “Promix Agency” a Pietro & Jakub Mildner za label “SpaceWerks”.

Organizátor, majitel agentury Promix a dj Lettysix v jedné osobě, dříve znám také jako DJ Negga, se na české scéně pohybuje už skoro 10 let. Začínal jako dj a produkční ve starém Studiu 54, hudebně a stylově se ale časem obě strany ubíraly každá jiným směrem. Po získaných zkušenostech nejen z ČR, ale především ze zahraničí si založil bookingovou agenturu Promix Agency. “Cílem Promix Agency je přivážet do ČR novou, kvalitní djskou a producentskou krev z celého světa, momentálně převážně ve stylu techno-minimal. V zahraničí se tento styl hraje už pět let a myslím, že i u nás se konečně dostal také do obliby!” říká Lettysix.

Chapeau Rouge je jedním z mála klubů, který tento hudební styl podporuje a už jsme zde zorganizovali pět akcí na nichž vystoupili djs a producenti ze Španelska, Německa a Argentiny. Jsme rádi, že v tom můžeme dále pokračovat a nabízet českým kluberům kvalitní muziku a stále nové, zajímavé djské tváře. Máte se určitě stále na co těšit!” dodává Miss T., která se v agentuře stará právě o booking.

Druhou djskou dvojici jistě nemusíme dlouze představovat: obzvláště dje Pietra, který se za svých 15 let působení objevil na řadě nejvýznamnějších a nejpopulárnějších parties jako Mácháč, Citadela, Apokalypsa, Orion Hall, Lucky People Centre, Ibiza Night, Cosmic trip atd., ale také na německé Love Parade. Za svou kariéru nahrál několik mixovaných kompilací z nichž jedna byla zvolena kompilací roku, stal se oficiální djem pro společnost Stanton a jako jeden z prvních djs propagoval final scratch po celé ČR. V posledních letech se zabývá vlastní tvorbou a vystupuje je jako live act častokrát právě s Jakubem Mildnerem.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016