PARTYINFO

 

SOUNDCREAM- CANADIAN EDITION

Datum konání:
09.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Czech, Texx, Macio, Face
Popis:
start 22:00
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
DJ Czech hostem klubovky SoundCream v Mecce
Mysleli jste si, že vás rezidenntí noc DJe Macia už ničím nepřekvapí? To jste přeci nemohli myslet vážně. Jako vždy pro vás připravíme něco výjimečného, na co budete ještě nějaký ten pátek vzpomínat. Velmi vzácným hostem květnového SoundCreamu bude Kanaďan DJ Czech. Ten se sice narodil v Čechách, ale jako malý odešel s rodiči právě do Kanady a celou svou téměř dvacetiletou kariéru vybudoval právě tam.
 


Za tu dobu obletěl téměř celý svět a za posledních 15 let strávil téměř každý víkend v klubu nebo na party, na kterých se postavil na jedno podium s opravdu velkými hvězdami elektronické scény, namátkou: The Prodigy, Chemical Brothers, Daft Punk, Orbital, Porno for Pyros, Shamen, ale i hiphopery De La Soul a Snoop Doggem. Jeho rezidentní noc Soul Kitchen je dodnes nejdéle fungující klubovkou v západní části Kanady. Vedle djingu spoluzaložil label Futuristic Funk Records, kde vycházely tracky jeho vlastní i jiných kanadských producentů. Na SoundCream si pro vás DJ CZECH připraví exkluzivní pumpin elektro houseový set proložený breakovými bootlegy, máme se tedy na co těšit.

Těšit se můžete i na DJe TEXXe, který se již delší dobu objevuje na hlavních pódiích mnoha klubů a který si jako jeden z mála českých DJs zahrál na party ostrově Ibiza nebo v Londýně jako hlavní host oblíbené party Orange. Samozřejmě nemůže chybět rezident a duchovní otec SoundCreamu - DJ MACIO. Stále Vám to nestačí? Ještě více smetany na již tak našlehaný pohár? Seběhněte těch pár schodů o patro níže a uvidíte a hlavně uslyšíte to také! Techno.cz stage všem zájemcům na stříbrném podnose přinese hudbu ještě jemnější konzistence. Mixér tu bude obsluhovat DJ FACE, který deep house miluje celým svým srdcem. Spolu s ním i jeho host, kterým můžete být právě Vy!

Nevěříte? Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat!

SoundCream vás nabije energií, SoundCream vás nenechá v klidu!!!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016