PARTYINFO

 

MECCAMIX PRESENTS DJ MARC VEDO

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Marc Vedo (Ministry of Sound/Koolwaters/www.koolwaters.com, uk) poprvé v ČR, Macio & arrogant house by Looky & Fcuk, Hozzy
2nd stage - Fcuk & Looky
Live:
okouzlující nová vokalistka Meccamixu Petra Infinity představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“
Popis:
vstup 290 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro: 250 czk, vip 990 czk, pozvánky a guest list do půlnoci!, Decorations: obří nafukovací dekorace, bannery, Meccamix loga jako disco koule & nové Meccamix vizualizace, Performance: Ibiza Diva Dancers!
Line-up:
Main stage:

22:00 – 22:30 OTEVŘENÍ
22:30 – 00:30 DJ Hozzy
00:30 – 00:45 DJ Looky & vokalistka Petra Infinity
00:45 – 01:45 DJ Looky
01:45 – 02:00 DJ Looky & vokalistka Petra Infinity
02:00 – 04:30 DJ Marc Vedo (Koolwaters, UK)
04:30 – ??:?? DJ Fcuk

Second “arrogant house” stage:

00:00 – 01:30 Fcuk
01:30 – 03:00 Hozzy
03:00 – ??:?? Looky
 
 
Line up na zítřejší Meccamix & další set DJe Marca Veda ke stažení! Meccamix již v pátek – stáhni si set hlavní hvězdy Marca Veda!
Marc Vedo - hlavní host pátečního Meccamixu v exkluzivním rozhovoru pro BBC!
Na pátečním Meccamixu se poprvé v České republice představí londýnský DJ a producent – Marc Vedo. Tento zajímavý DJ, který založil globální značku Koolwaters byl časopisem The Sun zvolen za jednoho z 10 nejschopnějších svobodných mužů v Británii. Kromě toho má za sebou turné s Boy Georgem, Judge Julesem a Lisou Lashes na nejbizarnějších místech světa. Spolu s ním vystoupí DJs Hozzy, Looky, Fcuk, zpěvačka Petra Infinity a tanečnice Ibiza Diva. Zde je profil a zajímavý rozhovor.
 
Marc vedo – profil

Začal s hraním v 18 letech a brzy si zahrál před 50.000 klubery v Istanbulu, v Mombase přivítal za gramci Nový rok a s Lisou Lashes, Boy Georgem, Judge Julesem a Dido procestoval svět. Časopis Sun ho zvolil jako jednoho z 10 nejschopnějších mužů v Británii, časopis Mixmag oceňoval jeho precizní mixovací techniku a pod svým labelem produkuje skladby pro Ministry of Sound či Hed Kandi – DJ Marc Vedo! Marc Vedo vlastní promo agenturu Koolwaters (podívejte se do sekce artists na www.koolwaters.com), která zastupuje ta největší světová jména od Peta Tonga až po Armanda van Heldena a má svoji vlastní show na Galaxy FM.

Marc vystupoval již ve více než 35 zemích, v klubech od Ministry of Sound přes Cream až po Eden na Ibize, na festivalech od Glastonburry po Global Gathering a s kolegy jako Tiesto či Sasha. Patrně nejvíce ovlivnilo jeho život 4 roky trvající světové turné s Boy Georgem, s nímž procestoval Asii, Rusko, Evropu, Severní, Střední i Jižní Ameriku. Marc již v tak mladém věku dosáhl hodně a nechat si ujít jeho vystoupení by byl doslova hřích!


Marc vedo v rozhovoru pro BBC (reportérka Helen Otter)

Jaký je tvůj životní styl? Je být mezinárodně uznávaným DJem skutečně tak úžasné, jak se říká?

Miluju to – je to opravdu skvělé. Celý život jsem zasvětil tomu, kde jsem nyní, tedy, abych hrál s těmi nejlepšími DJi v nejlepších klubech světa. Z mého pohledu je to plnění si svých snů. Ze sociálního hlediska je to velmi zajímavé a odlišné. Pokaždé jsi jinde a i když se vracíš zpět do stejné země, většinou zase hraješ v jiném klubu.. cestování do zemí s odlišnými kulturami je velmi vzrušující, každá země má trochu odlišný způsob clubbingu, což jenom přispívá ke specifičnosti tohoto povolání :)

Kdybys měl zmínit nejlepší a nejhorší stránku toho, co děláš..

K vrcholům určitě patří množství zemí, které jsem měl možnost poznat a pocítit tak sounáležitost s celým světem a cítit se tak trochu jako světoobčan. Na druhou stranu, minulý rok jsem nalétal 150.000 mil, což je neuvěřitelné množství hodin strávených na letištích, v celních zónách, a to ani nemluvím o zónách časových..

Kdo byl nejlepším a kdo naopak nejhorším DJem, se kterým jsi kdy hrál?

Tak například Roger Sanchez je inspirující. To co dělají Paul Van Dyk a Tiesto je fantastické. Tiesto je nejlepší DJ na světě a vidět ho hrát, potažmo reakce lidí na jeho hraní, je velmi působivé. To jsou mí hrdinové. Samozřejmě tu je i řada ne až zas tak dobrých DJů, ale přeci po mně nechceš, abych pral špinavé prádlo na veřejnosti :)
 
Koolwaters je značka, kterou jsi založil, jak bys ji popsal, co to je?

Koolwaters je velmi různorodá značka, organizujeme pod jejími křídly eventy po celém světě, děláme radio shows, vydáváme kompilace a v poslední době zakládáme také merchandisové oddělení. Zahrnuje to všechny aspekty taneční muziky. Snažíme se z naší společnosti vyvinout jednu z největších na světě, zjednodušeně - děláme to, co dělá Ministry of Sound. Ti pro nás určují tempo a tam, kde jsou oni, se chceme jednou dostat i my.

Kromě práce na tvé značce Koolwaters, čeho dalšího by si chtěl jako DJ dosáhnout?


Chci pokračovat v tours, pokračovat v tom, co dělám a šířit jméno Vedo po světě :) Je to to, co jsem chtěl vždy dělat a hodlám si to pořádně užít!



Celý rozhovor najdete pro BBC nalzenete zde.
Originál profilu Marca Veda pro BBC naleznete zde.
 
Páteční Meccamix v pražské Mecce

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016