PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
06.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Ronny, Milhaus, Marshall, Faith
Popis:
start 22:00
 
 
Studio 54 Night v pražské Mecce již tuto sobotu!
Nevíte, jak naložit se sobotním večerem a  bílému oblečení a desítkám tisíc lidí v pražské O2 aréně zrovna neholdujete? Můžete zavítat do klubového prostředí  pražské  Meccy a populárnímu rezidentnímu večeru legendárního afterklubu Studio 54, který před nedávnem oslavil úctyhodné osmé narozeniny!
 
V současnosti je tento klub jedničkou mezi českými afterkluby. Za všechno mluví oficiální afterparties po prestižních akcích jako jsou Sensation, Pure, festival Mácháč, Tiesto nebo Transmission. Jeho rezidenti jsou žádaní po celé České republice a není se čemu divit, že se popularita tohoto klubu odráží i na letních open air festivalech, kde Studio 54 zaujímá pozici partnera festivalu a svůj charakteristický sound prezentuje na stejnojmenných stagích, které se  těší velké oblibě. V rámci oficiálních afterparties se v tomto klubu v minulosti kromě stálých rezidentů představilo již mnoho významných osobností české i světové elektronické scény, mezi které právem patří Arno Cost, Lee Dagger, Alan-X nebo legenda domácí housové scény dj Loutka.

Na červnovém díle této oblíbené klubovky, která proběhne již tuto sobotu, vystoupí talentovaný dj Ronny, který má za sebou více jak desetiletou kariéru. Se svým recordbagem procestoval téměř celou  republiku a v rámci turné Dance! navštívil i naše slovenské sousedy. Jeho vlastní hudební projekt předskakoval světoznámé raveové formaci Scooter, kterou zapřísáhlým clubberům nemusíme více představovat.

Dalším vystupujícím je Milhaus. Mimo nespočtu vystoupení v Česku prezentoval svůj zvuk v daleké Číně v klubu Yes, kde se zanedlouho stal rezidentem tohoto klubu, kde vystoupily ikony světové elektronické scény jako je Paul Van Dyk, Tiesto nebo John Digweed.

Ten, kdo návštěvníky klubu rozhodně nenechá chladnými a dostane je do toho správného varu je Marshall. Osobitý a charismatický dj s vytříbeným vkusem pro výběr tracků, tak by se dal ve stručnosti popsat tento sympatický dj a producent, který je zároveň členem producentského projektu Proud-M s velkou budoucností. Jeho sety plné energie a euforických gradací jsou zaručenou zábavou pro všechny návštěvníky této noci!!!

Posledním vystupujícím na sobotní Studio 54 night je dj Faith, který se na domácí scéně pohybuje již od roku 1992. Jeho dlouholeté zkušenosti a vnímání hudby se odráží na osobitých setech, kterými baví partypeople ve významných klubech republiky. Právem můžeme tohoto brilantního dje zařadit mezi stálice domácí elektronické scény, který vždy vycítí, co si publikum v daný okamžik žádá a reaguje tak na atmosféru klubu či větší party.

Každý návštěvník navíc dostane u vstupu aktuální namíchané cd od dje Ronnyho!

Více informací o speciální edici Studio 54 night s podtitulem After Ocean v pražské Mecce naleznete na www.mecca.cz nebo na www.studio54.cz.

V sobotu se uvidíme!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016