PARTYINFO

 

REHAB CLOSING PARTY

Datum konání:
27.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Martin Gredner (fabric.cz), Nesquik (djnesquik.com), Texx (techno.cz), Wolscha (myspace.com/marktongue), Alexx Van Den Berg (myspace.com/alexxvandenberg), Slick (dj-slick.eu)
2nd stage - Omar (platinumsoul.biz) & Jakub Kuba & Vitek Červený
Popis:
start 21:00, volný vstup s meccamag ústřižky a pro holky do 24:00, 190 czk, vip 790 czk, předprodej na www.ticketpro.cz, guestlist - platnost do 24:00, oslava narozenin fotografa Skybeama, official after party @ Studio 54 & Le Clan, Rehab performance show, sexy Rehab Go Go nurses, Rehab doctors alias DJs, special Rehab decorations: 3D Rehab pills & Rehab spaceship & new Rehab Visual show, 100 x Rehab mixed CD!
 
 
Rehab presents Skybeam's Birthday - Closing party
Jak stylově ukončit červnovou klubovou sezónu a připravit se na prázdniny? Rehab vám s tímhle problémem může pomoct. V červnu se můžete těšit na předprázdninový closing pražské Meccy a to právě v podobě sestřičkovské párty Rehab special, který představí narozeniny jednoho z našich známých párty fotografů, Skybeama.
 


Tímto večerem vás provedou a zárověn pogratulují vybraní čeští DJs v čele s Nesquikem, Martinem Grednerem, Omarem, Wolschou a další. Martin Gredner má za sebou nejen úctyhodnou historii na české taneční scéně, ale také sbírá úspěchy v prestižních klubech v zahraničí. Jména, se kterými si zahrál jsou např. Judge Jules, Blank & Jones nebo Marco V. Vedle něj jsme připravili další stejně kvalitní DJs počínaje Texxem, jehož energetické sety jste si měli šanci užít i v prestižním klubu Heaven na Ibize, potažmo při jeho hostování v Londýně. Vše bude probíhat pod dozorem rezidentních DJs a zakladatelů této noci, Nesquika & Omara. Nesquik (Livc Bassline Cup Winner) zná místní obecenstvo velmi dobře a jako každý Rehab se můžete těšit na jeho sound s vlastní produkcí s názvem “ I’ll Make You Famous “. Skvěle doplňovat ho bude Wolscha, který je perličkou olomoucké houseové scény a zárověn spolupořadatel párty Bubbles. Další hosté jsou Alexx van den Berg, kterého jste naposledy mohli spatřit na druhé trance stage-i Apokalypsy a vše zakončí talentovaný rezident Magiccafe DJ Slick. Jak jinak než tradičně vás budou rytmy RnB a Hip Hop roztancovávat na druhé stage-i rezidenti projektu Platinum Soul, DJ Omar a jeho hosté. Tešit se můžete také na nové dekorace, design a další speciality. Takže naberte poslední dech, dokud si pro Vás v září nepřijdeme zpátky. Hezké prázdniny! Start 22:00.

Official after parties @ club Studio 54 & club Le Clan

Přijdtě také pogratulovat Skybeamovi do klubu Mecca s námi, prvních 100 návštěvníků získá zdarma promo CD Planet Rehab!

Double the Pleasure, Double the Rehab...

Více info na www.rehabnight.com & www.myspace.com/rehabnight & www.ticketpro.cz

REHAB - The Rescue Mission



REHAB presents CORVIN DALEK


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016