PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
01.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Shur-I-kan (freerange rec., myspace.com/shurikan, uk), Loutka (roxy praha, djloutka.com), Lucas Hulan (roxy praha, nightphunk rec.) & Biscuit (nightphunk rec., myspace.com/susenka)
2nd stage - Cubik (roxy praha) & Face (techno.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Shur-I-kan na Human Traffix v Roxy
Další z elitních houseových djů hostem Human Traffix! Jeho jméno se lehce pamatuje, ale málokdo ho na první pokus napíše správně a ani jeho pravé jméno, Tom Szirtes, vám to nikterak neulehčí ;). O to více však utkví v paměti jeho precizní deep houseové skadby, vydávané povětšinou na Jimpsterově Freerange Records, které ho řadí mezi těch několik TOP producentů, kteří se navíc mohou chlubit svým poctivě pěstovaným hudebním ovocem, o které je zájem v klubech po celém světě. Seznámit se můžete s Tomem trochu více v jeho krátké biografii zde, …na vlastní uši pak v pátek v Roxy. Uvádí Roxy promotion.
 
shur-i-kan // bio

Tom Szirtes neboli Shur-I-kan je považován za součást elity nové vlny producentů elektronické hudby, protože v sobě spojuje muzikálnost s nejnovějšími produkčními technikami. Svou cestu na klubová pódia si našel jako zdatný klávesista v několika londýnských kapelách a i dodnes působí v improvizační skupině The Bays. Již dříve si vydělával na živobytí jako vývojář počítačových her, proto bylo více než přirozené, že se pokusil své technické znalosti uplatnit také na poli hudební produkce. Shur-i-kan je už léta jedním z hlavních jmen labelu Freerange Records. Jeho vztah s Freerange trvá už od roku 2001 a zplodil už dvě dlouhohrající desky a řadu klasických houseových EP jako “Living Inside”, “I Want It”, “Special Powers”, “Future Fantasy” nebo “Letting You Down”.



Tom se pohybuje v temnějších a hlubších vodách house music a vedle vlastní produkce dělal remixy pro takové projekty jako Akabu, Trackheadz, Miguel Migs, Fred Everything a Motorcity Soul. Shur-I-kanovy tracky najdete i u vydavatelství NRK, Simple, Urban Torque nebo Winding Road, nemluvě o vlastní značce Dark Energy Recordings, kterou Tom založil s Miltonem Jacksonem. Tento label také slouží jako cvičiště pro mladé talenty (Daniel Kyo, Sei A, Burnski).

Shur-I-kan má také pověst zručného deejaye, každý měsíc na netu najdete jeho podcast a jeho klubových setů si užívá mládež v USA, Brazílii, Evropě i Asii. Vy si jej budete moci poslechnout na květnovém pokračování klubové noci Human Traffix v klubu Roxy. Za gramofony se tu objeví 1. května.

Shur-I-Kan - Letting You Down (Original Mix)


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016