PARTYINFO

 

MUCH LOUDER - CITRUS RECORDINGS CZ TOUR

Datum konání:
29.05.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Dreazz, No Money, Rido, Suez, Dry Rot
Popis:
start 22:00
 
 
Co vás čeká tento víkend ve Fabricu?
V pátek 29. května se v klubu Fabric odehraje další pokračování akce Much Louder. Po únorovém představení labelu Close 2 Death přichází tentokrát na řadu label Citrus s headlinerem dnes již legendárních akcí After Harvest, kterým není nikdo jiný než Dreazz. Tato akce bude v duchu "release party" singlu předních českých producentů, Rida a Morebeat.
 
Po několika letech se k nám vrací velký šéf holandských labelů Citrus, Fokuz, Love, Celsius, Symptom, Syndrome Audio (i dnes již legendárních labelů Piruh, Ohm či Blackjack), majitel jedné ze zásadních distribucí Triple Vision, vynikající Dj a producent v jedné osobě, Dreazz. Jistě si jej většina fanoušků pamatuje z akcí After Harvest které se masivně vryly do paměti hlavně díky kompilacím Rollercoaster, které ještě dnes vyhrávají v mnoha autoradiích.

Sobota: DIRTY DANCING

Příznivci, milovníci a milovnice dua dj Peet & Tommy Rogers čekají celý, dlouhý měsíc na několik hodin v taneční euforii zvané Dirty Dancing! A tuto sobotu se konečně dočkají a třeba zazní nový singl dje Peeta&Tommy Rogerse Get In The Flow. Chybět nebudou tradiční hosté za dj pultem, Fabric go-go dancers, laser show a otevřena bude zahrádka s párty stanem.

See ya@Dirty Dancing!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016