PARTYINFO

 

AMBIENCE

Datum konání:
15.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
K.I.F.L.I, Carrasco, Eaqel, Yan Dark, Adlet
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Ambience @ Central Station
Ambience je zase o kousek dál. Přinášíme vám zbrusu nový koncept pravidelné noci v řadě pražských klubů. 15. května se tentokrát za mixážním pultem s dvojicí KIFLI a Carrasco ukážou rezidenti klubu Studio 54, které je nejpopulárnějším after klubem v České repulice. 
 
Za barvy Studia vystoupí legenda naší taneční scény dj Eagel, jenž patřil dlouho mezi rezidentní djs největšího klubu u nás – Karlových Lázní, kde si také zahrál po boku špiček světového djingu. Spolu s Eaglem se předvede v tom nejlepším světle talentovaný a charizmatický dj Yan Dark. Jeho hudební styl bychom mohli zařadit do líbivě pumpující energické house music. Miláčka dívčích srdcí můžeme pravidelně potkávat v pražských klubech Duplex, Mecca, Havana bar a další.  

Něžné pohlaví za pultem této Ambience zastoupí výjimečná djane Adlet, působící snad po celé Praze. Krom Studia jste ji mohli potkat na akcích Dance Music Awards v Abatonu, na warm – upech festivalů Mácháč a Creamfields.

Ambience vám přinese vskutku nezapomenutelný zážitek plný veselé house music v podání pražské elity. Kapacita klubu je omezená, takže pokud máte opravdu zájem tuto akci navštívit, pošlete registrační mail se svým jménem a počtem vstupů. Registrovaní budou upřednostněni – registrační mail: info@djkifli.com

Jako poslední informace stojí za zmínku, že vstup je zdarma a startuje se úderem 21. hodiny v klubu Central Station - Sabinova 2, Praha 3. Po zakončení v brzkých ranních hodinách na vás bude čekat after party v již zmiňovaném klubu Studio 54 – Hybernská 38.

www.centralstation.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016