PARTYINFO

 

SELECTRA

Datum konání:
08.05.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Collins & Behnam (hu), Chaab (hu), Jolly (hu), Pete White
Info:
info@touster.cz
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk, vip zdarma
 
 
Collins & Behnam a Chaab míří do pražského klubu Touster
Velký svátek elektronické hudby. Touster pro vás přivezl opravdovou špičku a hned ze zahraničí. Projekt „Collins and Behnam“ existuje oficiálně od roku 2004 a vydáním vynikajícího EP „Solid Beatz“ pro „Rotation“ Dave Angela došlápl na první schod cesty vstříc výšinám evropské techno hudby. Úspěch a pozitivní odezva na jejich první EP pány motivovalo pokračovat v kooperaci, jejíž výsledkem je mnoho vydané hudby a remixů na známých labelech jako například Recycled Loops.
 
V blízké budoucnosti budou Collins and Benham vydávat na prestižním labelu Yoshitoshi Records s velkou podporou Sharama a Dubfire (ex- Deep Dish) a následovat bude další EP na novém labelu Phillipa Strauba (aka DJe Felipe) s remixy od Moniky Kruse, Gregora Treshera a Christophera Justa. Jak vidíte, tak společně s Robertem Babiczem přijíždí do Brna opravdová aktuální evropská top elita!

Chaab: "Set by měl vyprávět příběh"

Maďarský DJ Chaab určitě není našemu publiku neznámý - s úspěchem hrál na 2. stagi Apokalypsy a mnozí si ho také pamatují z Progress Your Mind v Dopleru nebo plzeňské Renaissance. Teď se vrací jako headliner klubovky Nu Pagadi.

Cluby: Boby Centrum / Electronic Connection (Brno, CZ), Boby Centrum / Apokalypsa (Brno, CZ), Perpetuum (Brno, CZ), PH+ (Plzen, CZ), Dopler (Bratislava, SK), Empire (Pezinok, SK), Babylon (Bratislava, SK), Danubeats Festival (Blahova, SK), Vegas club (Hrinova, SK), Vertigo (Györ, H), Flört The Club (Siófok, H), Dokkoló (Budapest, H), Coke Club (Siófok, H), Cocoon (Tata, H), theEtiket (Györ, H), Naphold Fest (Györ, H), Club Sky (Györ, H), N-Joy (Györ, H), Gül Baba (Györ, H), Cuba Libre (Györ, H), Tequila (Györ, H), Crash (Abda, H), Calvados (Györ, H), C1 (Nagykanizsa, H), ColaClassicClub (Nagykanizsa, H), 7Sins (Pécs, H), Itató Szabadstrand (Mosonmagyaróvár, H) and many more...
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016