PARTYINFO

 

MIDI SPECIAL: CONNECTED EVERYTHING

Datum konání:
30.05.2009 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
DaLiu (ro), Elektrabel, Shala, Deivis, Archie
Popis:
start 22:00, vstup 50 czk
 
 
MIDI special - Connected Everything
Poslední květnovou sobotu se v klubu Perpetuum uskuteční další z dílů MIDI special s podtitulem Connected Everything. Tento speciální díl se ponese v duchu mixu všech zúčastněných DJs, kdy jednotliví DJs budou vystupovat zároveň, každý s vlastní technikou propojenou do jednoho centrálního mixu. Finální podoba hudby, která se bude linout z reproduktorů, bude výsledkem několika tracků (smyček, samplů, beatů, melodií) všech vystupujících. 
 
Tento koncept byl již představen s velkým úspěchem na party E-MOTION a pokračuje tentokráte s obměněným osazenstvem v klubu Perpetuum. Na koho se tedy můžeme těšit?


 
DaLiu – již v Brně několikrát úspěšně vystupoval. za zmínku patří především vynikající vystoupení v klubu Perpetuum na Nu Pagadi, dále Imperium a E-MOTION na Flédě. Precizní technika, skvělý mix. To vše je devízou tohoto rumunského DJe.
 
Elektrabel - producent, který se právě z Břeclavi probojoval svým hudebním stylem do celého světa! Jeho produkci si vybral samotný Jeff Mills, aby s ní mohl rozjet label 6277, sublabel značky Axis. Svým hudebním cítěním, které umě přetavuje do své tvorby si získal celou řadu fanoušků po celém světě a prezentoval své živé vystoupení např. až v dalekém Japonsku, kde taktéž zaznamenal velký úspěch.
 
Shala - v Brně netřeba představovat, jen zmínka pořádané party NU Pagadi (Perpetuum), dále Midi (Perpetuum) - příležitost pro nové projekty.
 
Deivis - nováček mezi DJs, matador mezi promotéry, hvězdný start dlouholetého milovníka techno hudby, který se po dlouhá léta schovával za trance. Nyní vyložil své trumfy a všechny ohromuje jak se dá čerpat z dlouholetých zkušeností.
 
Archie – brněnský talent využívající ke svému hraní Traktor a 4 výstupní kanály. Výborné hudební cítění a cit pro komunikaci s publikem to vše je tento mladý DJ.
 
Začátek akce klasicky ve 22:00 a konec je naplánovám na brzké hodiny ranní. Chcete nevšední hudební zážitek a nebo prostě jen nevíte kam v sobotu zajít? Klub Perpetuum je tou pravou volbou kde strávit sobotní noc.  
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016