PARTYINFO

 

AXE INSTINCT PARTY

Datum konání:
06.05.2009 - středa
Místo konání:
Olomouc - S Klub
DJs:
Tom, Fyx
 
 
Axe Instinct Tour v olomouckém S-Klubu
Axe Instinct Tour už je za polovinou, ale zdaleka ne u konce. Prožijte výjimečnou atmosféru Axe Instinct Party dokud je čas! Nejbližší akce propukne již tuto středu 6.5. v olomouckém S-Klubu.
 
Opět je pro Vás nachystán zábavní program v podobě flirtovací hry, ze které si můžete odnést dárečky nebo dokonce hlavní výhru - KENVELO VOUCHER. Ten čeká na nejúspěšnějšího svůdce večera s nejvyšším počtem do hry svedených dívek.



Pánové jistě ocení přítomnost půvabných hostesek v kůži divoženek, jejichž úkolem je zlákat hosty do jeskynního centra k účasti ve hře, kterou průběžně zaznamenávají pamětními fotografiemi.

O hudební program akce se postarají miláčci místního publika DJ Tom a DJ Fyx. Velkou pozornost si rozhodně získá speciální vystoupení a lá Kiss Revival Show. Celým mejdanem provází Jakub Kuba, známý především jako moderátor TV Óčko.

Na party budete mít možnost potkat se s hvězdou českých módních přehlídek Hankou Mašlíkovou, která je tváří Axe Instinct 09. Ve společnosti modelek z agentury Agatamodels se představí i na unikátní Axe Instinct Kenvelo Fashion Show.

Heslo akce Vás vybízí - Hoďte se do kůže! - jen tak totiž budete in na party, která nese jméno nového pánského deospraye Axe Instinct, jenž je charateristický právě vůní kůže.

Skvělá muzika, známé tváře, speciální dárečky, zábavní a nevšední program a hlavně výtečná atmosféra - to bude Axe Instinct Party v olomouckém S-KLUBU ve středu 6.5. 09.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016