PARTYINFO

 

BASS TRAP LIVE - 1. NAROZENINY

Datum konání:
07.05.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
DJ ID (myspace.com/djid), Matoa, ANS, Machine Funck
Info:
http://radio1.cz...
 
 
Bass Trap Live - 1. narozeniny
Po ročním vysílání nízkých frekvencí v éteru jsme udělali krok ze studia a přinášíme dubstepový mejdan tak, jak si ho představujeme my. Samotná hudební produkce je to hlavní, ale ne jediné. Podle nás je charakter prostředí pro dobré vnímání dubstepu, a inspirativní hudby vůbec, důležitá - nic vám nepomůže lépe se ponořit do hlubokých tónů tak, jako zšeřelá atmosféra a kvalitní, silný zvuk. Viděli jsme spoustu akcí, slyšeli spoustu aparátů a věříme, že nabízíme kvalitní zázemí. A vše navíc zdarma, 7. května v Crossu.
 


Vystoupí britský multižánrový producent a DJ ID (myspace.com/djid), který je dlouhodobě oceňován za svoji breakbeatovou produkci. V poslední době se zaměřuje také na dubstep, který zahraje právě na Bass Trap Live. Za domácí se představí dva DJští a producenští matadoři - Matoa (myspace.com/djmatoa, myspace.com/caserecords) a ANS (myspace.com/ansdubstep) které můžete znát z éteru R1. A samozřejmě nemůžou chybět ti dva, co to celé mají na svědomí - Mešín a Fňuk (myspace.com/djnailer, myspace.com/abumachinefunck).

:: bonus

Když už se vám takhle hezky řadíme do nepřečtený pošty, přiložíme pár a půl nejen narozeninových dárečků. Jedná se o tři releasy, které jsme donutili oficiální cestou uprchnout z naší hlučné místnosti v pátém patře... Ukázky jsou k poslechu na naších myspacech...

Machine Funck - Jedna Remixes / Owntempo
A aby toho nebylo málo, i my zkoušíme udávat svoje vlastní tempo, tak tady ho máme! A aby nezůstalo jen u jedničky, naši skladbu si vzali do parády pánové ANS, Revize a šéf vlastního tempa
Side9000.
www.owntempo.com
www.digital-tunes.net/releases/jedna_remixes

Sonority - Foem (Machine Funck Remix) / Elemental
Sonoriťák rozšiřuje svoje pole působnosti mimo hranice jemné elektroniky a breakovej track FOEM budiž toho důkazem. Jako singl vyšel na labelu Elemental a my jsme se do něj zakousli s chutí "nadubovat a rozštěpit" původní motivy.
www.beatport.com

Machine Funck - Nic z ničeho / VA - Bohemian EP / Sologroove
Nedávno nám někdo říkal, že si o nás myslel, že "rovný beaty" jsou pro nás něco brrr, čeho se štítíme! Ehm..., asi to nebude úplně přesné, ale jestli nevěříte, zkuste tenhle model, zkonstruovaný pro slovenský label Sologroove.
www.sologroove.com
www.archive.org/details/slgrv_25
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016