PARTYINFO

 

CITRUS RECORDINGS CZ TOUR

Datum konání:
30.05.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Dreazz, Morebeat, Rido, Beast 67, P.No
Popis:
start 22:00
 
 
Český vinyl z Holandska se bude kutálet po miniturné
Jak moc zlámanou rytmiku od nás v Holandsku respektují, dokázal DJ Dreazz, majitel značky Citrus Recordings, hned dvakrát... Na šestatřicátém černém kole s názvem Icarus Project se totiž spolu sešli DJ Rido a dvojka Morebeat a nikoho dalšího už k sobě nepustili. :) Vinyláři ho najdou na Junu, stahovači na Beatportu, zcela určitě se ovšem také roztočí na miniturné, které proběhne na přelomu května a června. Startuje se 29.5. v ostravském Fabricu akcí Much Louder 11 a holandského hosta a tři producenty doplní i místní No Money, v pražském Retro Music Hall o den později Beast 67 a P.no, za týden na Slovensku pak Dephzac a Goro!
 
Citrus Recordings CZ Tour

Ku příležitosti vydání prvního “společného“ českého vinylu na renomovaném holandském vydavatelství Citrus Recordings se Rido a Morebeat vydají po Čechách a Slovensku, aby vám představili, kam se bude D´n´B v roce 2009 posouvat a na co se můžeme od nich či jejich stájových kolegů z Citrus Recordings tento rok těšit. Na pomoc si také přizvali člověka, který to má vše na svědomí a tím není nikdo jiný než sám majitel Citrus Recordings, DJ Dreazz z Holandska.

První zastávkou celé tour bude 29.5 ostravský klub Fabric a zde si s Dreazzem, Ridem a Morebeat zahrají také domácí superstars No Money. Poté se přímou linkou Ostrava Svinov – Praha chlapci přemístí do klubu Retro Music Hall. Zde je podpoří DJs: Beast 67 a P.No. A necelý týden poté, přesněji 6.6. se přemístí do Nových Zámků, kde si to vystřihnou s domácí dvojkou Dephzac a Goro.

29.5. Ostrava, klub Fabric
30.5. Praha, klub Retro Music Hall
6.6. Nové Zámky, klub No.3 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016