PARTYINFO

 

MYSTICAL RITUAL 2009

Datum konání:
19.06.2009 - 21.06.2009
Místo konání:
Věšín - Rekreační středisko
DJs:
Sandal Wood (Tribal Vision Records, Bulgaria), Alautun (Scared Evil Records, Austria), Psykos (Psyence Records, Austria), Nem (Oxygen Records, Spain), Condor (Magicsphere, Slovakia), Sunset (Surface Tension), Ondrej Psyla (Mystical Waves, Goblin Records), Slater (Tribal Vision Records) Genaro (Protoss), Plech (Tuesday Night), Cejn (Zero Point), Tranceformer (Yupisashi), Martyzan (United Sound Experience), MP (HedoniX), Djane Lolla (Zero Point), TMX (Slovakia), Rahma (Biologic, Slovakia), Dave (Substance-D project), Silent Noise Sound System, SLN DJs + special guests (Magors, Space Patrol, Dave LXR)
Live:
Necropsycho (Shaman Films Records, Brazil), Aodioiboa (Night Oracle Records, Germany), Shades Of Gray (Beef records, Australia)
Info:
http://www.psytrance.cz...
info@mysticalwaves.com
Popis:
start 20:00, vstup 349 czk
 
 
Mystical Ritual 2009
Od pátku 19.6. do neděle 21.6. 2009 proběhne v rekreační středisku Věšín (okres Příbram) open air festival Mystical Ritual 2009. Tento víkend se pod širým nebem se odehraje již pátý ročník, tentokrát s ještě nabitějším hudebním programem, jenž vám bude nabídnut hned na třech scénách. Main floor bude patřit Psychedelic Trance&Goa, druhou scénu pak ozvučí skupina kolem Silent Noise djs a jejich přátelé. Bude zde k poslechu electro, breakbeat, raggajungle, deephouse či acid techno. Třetí scéna bude umístěna klasicky ve velké chatě, kde si odpočinete u chill- outové hudby.
 
Atmosféra v prostoru párty bude standardně tvořena UV aktivními plátny s 3D objekty od Elemental deco crew. Své plachty zapůjčí i Boruta ze Cybofunk. Občerstvit se můžete na půdě 2 barů + 1 bar s míchanými nápoji. Pro zmlsané návštěvníky je připraven Spacebar Mithras Temple. Areál rekreačního střediska se nachází u prostřed lesa zhruba 3 kilometry od obce Věšín.



Účastníci party mají možnost se ubytovat ve dvou, tří a čtyřlůžkových chatkách (rezervace nutná na info@mysticalwaves.com). Rezervace bude platná do páteční 21 hodiny. Pro otrlé psyonýry bude vyhrazen prostor na stanování pod širým nebem. Sociální zařízení a pitná voda v prostoru zdarma. Parkování je rovněž zajištěno.V areálu kempu je bazén, volejbalové hřiště.

Více :www.brdy.borovice.cz/vesin.htm

Hudebni info:

Hlavní hvězdou letošního ročníku Mystical Ritual je brazilský live projekt NECROPSYCHO účinkující pod vlajkou amerického labelu Shaman Films Records. Carmine Eugenio Tarsitano aka Necropsycho se přes styly jako hardcore, gabba, industrial dostal ke goatrancu a inspirován tímto stylem začal skládat okolo roku 2003 svůj osobitý zvuk. Běhěm své kariéry Necropsycho úspěšně složil mnoho tracků vydaných na kompilacích různých světových labelů jako Shaman Films Records, Triplag Music, Metropolis Records, Ultravision Records, No Comment Records atd.. V roce 2008 vydal své debutové album s názvem „Extreme Deformities“, které složil ve spolupráci s projektem Demonizz Bash. V této chvíli má evropské turné a zastávka v Čechách bude jeho poslední evropské vystoupení před odletem do rodné Brazílie.

Dalším bezesporu zajímavým účinkujícím bude projekt Aodioiboa z Německa, který u nás hrál před třemi lety a v létě chystá vydání prvního, oficiálního alba s názvem 27 Galaxies away na labelu Night Oracle Records. Live vystoupení uslyšíme při východu slunce ze soboty na neděli. Ukázky tvorby uslyšíte po kliknutí na odkaz: www.myspace.com/aodioiboa

Pro fanoušky progresivního stylu psytrance z domovského labelu Tribal Vision nás potěší svým hraním Sandal Wood pocházející z Bulharska. Jeho styl je fúze stylů progressive trance, progressive house, electro, minimal tech a breakbeat. Ve dvouhodinovém dj setu se nám představí Sandal Wood. Set k poslechnutí po kliknutí na odkaz: www.myspace.com/djsandalwood

Shades of Gray je projekt Michala Růžičky (DJ Schwa) a Nicka Westa z Beef Records. Jejich první vydaný vinyl – Simplicity (2007) přitáhl pozornost DJů a producentů jako Hernan Cattaneo, D-Nox, Nick a John Dalagelis, Pena, Guy J a dalších. Na začátku roku 2008 si čtyři jejich tracky vybral Juergen Dreissen a Oliver Klein, zakladatel labelu Mutekki. Vyšly na 12” vinylu na německém labelu Plus Minus (aka Mutekki) a byly velmi úspěšné - dostaly se do top 10 Beatport tech house žebříčku a top 3 v žebříčku prodeje vinylů na decks.de.

Shades of Gray prokázali i talent při remixování. Ramixovali taková jména jako je Ramon Tapia, Moonbeam a Deepchild. Jejich skladby byly na oplátku zremixovány například projekty Alexe Kenji, MOS, Hirtenfellner a Moonbeam.

Na Silent Noise stagi se rozehraje pestrobarevná škála mnoha druhů elektronické muziky. V noci se na této stage bude hrát především psychedelické acidtechno, electrohouse, breakbeat, raggajungle, drum and bass a také deephouse (o ten se postarají djs z Magors sound systému-sety k poslechu na www.magors.pseudopolis.net). K ránu se rozezní goatrance a poté rozjede zajímavý tech-funk/electro/break set dj Dave z Luxor sound systemu. Přes den bude hrát host dj Andy svou koláž složenou z mnoha stylů jako je afro, latino, funky, drum and bass. K večeru se přitvrdí a sobotní noc poté vyvrcholí acidovým battlem Chrpa vs. Marwin. Na SLN stagi vystoupí v průběhu akce i hosté ze Space Patrol sound systému.


Stage bude kompletně ozvučena, nasvícena a vydekorována vlastní DIY produkcí. Více informací včetně dokumentace z akcí najdete na: www.sln.freetekno.cz

V prostorách chill outu se budou promítat přes sobotní odpoledne a podvečer filmy s tématikou mystična a různých rituálů.

Vstupné pořídíte na místě za 349 Kč na víkend. Jedna noc stojí 199 Kč. V předprodeji vstupné za 300Kč. Lístky k sehnání v Praze v Shadow Azyl a v Ostravě  v Grow Shopu  v ulici Dalibora 16. Předprodej bude trvat od 11.5. do 24.5..

LINEUP:

Mystical Ritual 2009 OA (19.6.-21.6.2009)
Rekreační středisko Věšín (Okres Příbram)

Multiculture music weekend presented by Mystical Waves&Friends

PSYCHEDELIC MAIN STAGE::10 KW SOUND SYSTEM
live acts
NECROPSYCHO-LIVE (Shaman Films Records, Brazil)
AODIOIBOA-LIVE (Night Oracle Records, Germany)
SHADES OF GRAY-LIVE (Beef records, Australia)

audio pilots
SANDAL WOOD (Tribal Vision Records, Bulgaria)
NECROPSYCHO (Shaman Films Records, Brazil)
ALAUTUN (Scared Evil Records, Austria)
PSYKOS (Psyence Records, Austria)
Djane Nem (Oxygen Records, Spain)
Condor (Magicsphere, Slovakia)
Sunset (Surface Tension)
MiM (Biocore)
Ondrej Psyla (Mystical Waves, Goblin Records)
Slater (Tribal Vision Records)
Genaro (Protos)
Plech (Tuesday Night)
Cejn (Zero Point)
Tranceformer (Yupisashi)
Martyzan (United Sound Experience)
MP (HedoniX)
Djane Lolla (Zero Point)
TMX (Slovakia)
Rahma (Biologic, Slovakia)
Dave (Substance-D project)

2ND STAGE::5 KW SOUND SYSTEM
SILENT NOISE SOUND SYSTEM
full colour atmosphere stage
SLN djs + special guests (Magors, Space Patrol, Dave LXR) in many styles
deephouse
acidtechno
goa/psytrance
electrohouse/breakbeat
raggajungle/drum and bass
chillout/dub/reggae/funky/latino/triphop/ambient
Powered By
5 kW turbosound/colour lights/laser/uv decorations

CHILL OUT&AMBIENT COTTAGE::3KW SOUND SYSTEM
Ambient Drift-Live (Independent), Rachetik (HedoniX), Resolut, Skypper & S-cat + Tusha (Sukulent Sound, Czech), Dwaid (Mandalight), Plech (Tuesday Night), Peky (HedoniX), Ondrej Psyla (Mystical Waves, Goblin Records), Tranceformer (Yupisashi), Kapca (Psyalaska Crew)

MYSTICAL CINEMA AREA

Decos by Elemental deco crew and Cybofunk
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016