PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Lumiere, live drums by Ferdabeat
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sexy Beats v sobotu opět na Bukanýru!
Tentokrát stylově, v sexy letním vydání! Residenti Fatty.M a Clubvibe si již připravují našláplé letní pecky a přizvali hosty, kteří Vás dostanou jistě dostanou do varu.
 
DJ Lumiere hraje house music od roku 1996! a za tu dobu toho stihl skutečně hodně. Jako DJ projel většinu českých a slovenských klubů (byl residentem v Mecce, Roxy, Radosti), hrál s téměř všemi, kdo ve světě house music něco znamená (Charles Webster, Ben Watt, Little Luie Vega, Deep Dish, Circulation, Silicon Soul, Andy Cato, Jaydee, Josh Wink, Lisa Shaw, Rasoul, Felix da Housecat, Pete Heller, Doc Martin....), produkuje nádherné housové tracky, které se úspěšně prodávájí (a remixují) po celém světě, je residentem pražských klubů Friends a Backdoors, často se objevuje na velkých kulturních akcích, kde vystupuje společně se zpěvákem Matějem Ruppertem (Monkey Business), spolupracuje se spoustou dalších DJů, muzikantů a zpěváků (Charlie One, Dara Rollins....), remixuje spoustu hudebních legend (Missy Elliot, Quincy Jones....), v zahraničí hrál ve Francii, Švédsku, Slovensku a Německu.

Výrazným oživením bude taky výtečný sexy bubeník Ferdabeat, kterého jste na Bukanýru už měli možnost slyšet. Jeho rytmy obohacující sety vystupujících DJs vás zaručeně dostanou do varu. Za zmínku určitě stojí i jeho nádobíčko, které pro svou produkci i živá vystoupení používají i slavni Booka Shade.

Party začne ve 22.00, bude se hrát až do rána bílého a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU!

Váš SEXY BEATS team

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016