PARTYINFO

 

TECHHOUSE.CZ NITE – 5 ANNIVERSARY

Datum konání:
19.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Next, Raidem, Blond, Brady (techhouse.cz djs)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Techhouse.cz Nite slaví v pátek svou první pětiletku
Techhouse.cz Nite - 5th Anniversary
Rok 2004 byl opravdu vyjímečný. Zemřel Ronald Regan, v centru Prahy vybuchla bomba, konaly se letní olympijské hry a Fidel Castro po ukončeném projevu scházel ze schodů, klopítl a upadl na zem :)... ale hlavně, čtyři fandové housové muziky se rozhodli, že už je nebaví neustále vybírat zprávy o jejich oblíbeném žánru z multistylových stánek a založili si vlastní server www.tech-house.cz. Tito pánové, jmenovitě Drahota, Blond, Brady a Next, společně fungovali dva roky a poté se rozdělili na dva samostatně fungující portály:  www.tech-house.cz, pod vedením Jana Drahoty a www.techhouse.cz, který spravovali Blond a Brady a krátce po jeho založení si jako posilu přizvali bývalého člena původního webu Nexta a jako nováčka DJe a producenta Raidema. Nyní obě zmíněné adresy již směřují na jeden server – www.techhouse.cz
 
TECHHOUSE.cz je hudební informační portál, který pravidelně informuje o novinkách na underground housové scéně. Nabízí informace o hudebních akcích, fotoreporty, záznamy setů domácích i zahraničních DJs, jejich charts, informace o releasech a nepravidelně i krátká videa. Další aktivity této crew jsou, kromě náplně webu, hlavně Djing a produkce vlastní muziky, a také pořádání parties.
Tou nejúspěšnější je právě TECHHOUSE.cz NITE na pražském houseboatu U Bukanýra. Tento underground house večírek si za 5let fungování vytvořil velkou základnu návštěvníků a pevnou pozici mezi nejlepšími parties na Bukanýru. První NITE proběhla 5.6.2004 za účasti "jablonecké spojky" djs Lana, Eazy a Frigo. Jednou z nejúspěšnějších akcí  pak byla NITE 4.6.2005, kdy na Bukanýru vystoupil Asad Rizvi. Paluba praskala ve švech do poledních hodin druhého dne a TECHHOUSE.cz NITE se tak nesmazatelně zapsala do historie bukanýrských parties.  Další, neméně úspěšné  akce, hostili  mimo jiné tato jména: Daniel Poli (UK), Harold Heath (UK), Asad Rizvi (UK), Rob Pearson (UK), Discouraged Ones (TR), DJ Tangun (TR), Chris Pascoe (UK), Luka K (CRO), Joel Einhorn (USA), Chris Quadrant (UK), Natasza & Oscarsix (AT), Club Foot LIVE (UK), Jim Felli (USA), Charlie One (UK) a tak si milovníci house music mohli bez vstupného vychutnat opravdové hvězdy tohoto žánru.

Další z pravidelných akcí serveru je wAREHOUSE, která po několika konáních změnila původní klub XT3 za Central Station a do nedávna fungující Grey Area v Amsterdam Café.

A co že vás na Bukaýru v pátek čeká? Hudebně klasická směs minimal/tech housu od kompletní crew Blond, Brady, Next & Raidem a kromě oslavy 5ti let fungování serveru, spuštění nové verze stránek, zde také Brady oslaví „skorokulaté“ 29 narozeniny. Come, hear & dance!

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016