PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
25.06.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Matoa, Sanny (sever pounds)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Co děláte ve čtvrtek? Sandály nazout, kraťasy natáhnout, slamák nasadit a jde se na Bukanýra! Nebo snad máte teď pro léto, které právě vypuklo, ještě lepší program, než ho celé celičké strávit na vodě, ve vodě či pod vodou? Nahoře popadnete grilovanou klobásku či kotletku, po klobásce nějakou tu míchanici s mátou nebo s limetkou, vltavské vlnky s vámi budou něžně pohupovat a zhoupnout v kolenou se můžete o patro níže. Noc Unplugged pod hlavičkou serveru Techno.cz tu vypukne přesně ve 20:00 a house nebo chcete-li barák tu budou různými odstíny natírat tři mladí pánové – Face, Sanny a Matoa. Ano, i Matoa! :) 
 


Minule za vámi rezident Face dveře zavíral, teď se zhostí své oblíbené role otvíráku... Nebo snad otvírače? Těžko říci, zda má ta oblíbená bárka podlahu dubovou, ale právě dubby house se všemi těmi hutnými basy se od ní už od osmi začne odrážet a ta dlouhá echa budou teď ještě více násobena. Až z dalekého severu sem podle lišejníků na desátou zavítá Sanny, aby k levému odposlechu natočil svou tvář a možná ho vůbec nepoznáte... Už ne deep house, už ne funky house - Fanda dokáže, že ani jemu se to minimalové šílenství nevyhnulo. Minimálně dvě hodiny ho Matoa nechá hrát a pak se do toho pustí také a věřte, že pan Mátožnej není vůbec nemožnej! Vydává po celém světě dubstep a nejenom dubstep, pilně se stará o chod svého labelu Case Records, z toho svého kejsu však tentokrát bude tahat vše, co je rovné a vyrovnané v řadě... Zkrátka a dobře - Matoa Loves House a vůbec se za to nestydí! Proč taky?

Festivalové léto je v plném proudu a na palubě se i tentokrát sejdou ti, kteří jich stihnou rozhodně nejvíce – pisálci a fotografové nejnavštěvovanějšího webu o elektronické muzice u nás. Máte pro ně tip, který nevynechat, na který se zaměřit, co zlepšit, co vypustit? Stavte se také, rádi našim čtenářům nasloucháme...  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. července 2009 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Nika77 (techno.cz) a Reznyk (rbcn).

techno.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016