PARTYINFO

 

DRUMANDBASS.CZ NIGHT

Datum konání:
06.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Five (ITF champion), X.Morph (Redrum), Beast 67 (Drumandbass.cz), C.N.B (Drumandbass.cz), Skiny (Drumandbass.cz)
2nd stage - Brady & Next
Info:
http://www.drumandbass.cz
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
22:00 Skiny
23:00 Beast 67
00:00 Five
01:00 X.morph
03:00 C.N.B
04:00 back2back

2nd stage - Brady & Next (Techhouse.cz)
 
 
DJ Five na Drumandbass.cz Night v Roxy
DJ Five na Drumandbass.cz Night v Roxy
One two, one two three four Fiiiive! Dámy a pánové, drahé drumandbassové publikum, máme tu čest vám oznámit, že headlinerem další Drumandbass.cz night, která se uskuteční v Roxy v sobotu 6. června, bude hiphoper, turntablista a prakticky nejlepší československý DJ Five. Jo, jo, čtete dobře! Tak pokračujte.
 
Brňák Five ke gramofonu přistupuje jako k hudebnímu nástroji, na který se dá přímo kouzlit, ale kvůli tomu je třeba na něj taky pořádně cvičit. Díky tomu se stal už několikrát šampionem v domácím kole DJského klání ITF, zabodoval i ve finále světové soutěže, spoluzaložil crew Questablists, s níž se loni objevil v dokumentu Česká RAPublika, spolupracuje se zpěvačkou Monikou Načevou a kytaristou Michalem Pavlíčkem a obecně je hrdinou především na hiphopové scéně. Drumandbass pro něj ale není žádná novinka, registroval ho už od svých DJských začátků v roce 2000. Dokonce má pár čistě dnb setů za sebou, takže až bude v Roxy scratchovat a vytahovat DJské fígly (které jsou na dnb scéně spíš raritou) a to vše s dnb deskami, můžete si být jistí, že ví, co dělá. Uctívači pravdy, že správný DJ není jen pouštěč, nýbrž umělec, se můžou těšit na úžasnou show a zdá se víc než jisté, že tohle bude skutečně exkluzivní zážitek.

Hiphopového DJe number one ve výčtu hostů následuje DJ number two, tedy druhý nejoblíbenější DJ podle letošní ankety Czech Drumandbass Awards, který je shodou okolností také z Brna – X.morph z Redrum crew. Line-up hlavní dnb stage doplňují DJs z Drumandbass.cz bookingu: Beast67, C.N.B a Skiny (kteří jsou taky pěkná čísla). Na druhé stagi vás už tradičně srovnají DJs z party Techhouse.cz – Brady a Next.

Vstup do Roxy je pro vás ten večer do jedenácti hodin zdarma, jak už se stalo dobrým zvykem. Pak zaplatíte jen stovku. A teď už se můžete jen těšit a začít pomalu odpočítávat: pět, čtyři, tři, dva, jedna... 

Více info:
www.drumandbass.cz
www.roxy.cz
www.myspace.com/5dj
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016