PARTYINFO

 

AFTER OCEAN & STUDIO54 NIGHT AFTER

Datum konání:
07.06.2009 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marshall, Enrico, Pete Walk, Yan Dark, Richie
Popis:
start 05:00
 
 
Oficiální White Ocean afterparty po halovce Sensation proběhne i ve Studiu 54!
Druhým klubem, kde mimo Retro Music Hall proběhne oficiální afterparty po nejočekávanější akci letošního jara – Sensation, je legendární pražský afterklub Studio 54. Do zmíněných klubů se můžete dopravit přímo od O2 arény za bezkonkurenčních 100,-Kč pro 4 osoby a pokračovat tak ve vašem rozjetém mejdanu za doprovodu těch nejpovolanějších!
 
Jak jsme již zmínili, jednou z možností, kde pokračovat ve Vašem mejdanu je pražský afterklub No 1 Studio 54, kde se o skvělou atmosféru zaručeně postarají dj´s Enrico, Pete Walk, Marshall, Yan Dark a Richie.



Na tuto afterparty se můžete dopravit přímo od místa konání velkolepé Sensation přepravní společností Kurýr taxi za bezkonkurenčních 100,-Kč pro 4 osoby, což vychází na 25,-Kč za osobu a to se vyplatí!

V prostorách mezi O2 arénou a vstupem do stanice metra B Českomoravská, na Vás budou čekat vozy, které Vás na White afterparty dopraví. Pokud by jste na vůz Kurýr taxi nenarazili, volejte dispečink tel.: 241 090 090, který vám vůz v co nejkratší době přistaví.

Klub je pro všechny návštěvníky otevřen již od 4 hodin a plánovaný konec čekejte až v odpoledních hodinách. Za zmínku ale rozhodně stojí non-stop otevřená kavárna s příjemným posezením, takže pokud se rozhodnete navštívit klub v dřívějších hodinách, můžete se v jejích prostorách skvěle naladit na nadcházející afterparty.

Více informací o afterparty ve Studiu 54 naleznete na tiskovinách, které Vám budou v prostorách před O2 arénou rozdávat společně s informacemi o afteru v Retru půvabné hostesky.

Těšíme se na Vaší návštěvu!!!
 
Sensation after + Studio 54 Mecca night after tuto neděli ve Studiu 54

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016