PARTYINFO

 

MIDI SPECIAL: HOLIDAYS OPENING

Datum konání:
26.06.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Roman Rai (Solstice records, Roxy Praha), Vik (myspace.com/sunakashiperpetuum), Shala (myspace.com/djshala), Click Joe (myspace.com/clickjoe)
Popis:
vstup 60 czk
Line-up:
21:30 Click Joe
23:30 Shala
01:00 Roman Rai
03:00 Vik
05:00 konec
 
 
MIDI Special – Holiday’s Opening v klubu Perpetuum
Nepravidelný mejdan MIDI Special odnože pravidelných středečních večerů MIDI pokračuje i v červnu a ne náhodou, že právě poslední den tohoto školního roku. Tentokrát si rezident Shala pozval tři DJe, kteří neustále hýbou českou scénou.
 
První z nich je neúnavný producent, dlouholetý DJ, spolupořadatel a rezident party Zen v pražské Roxy a party Vlny v klubu Bukanýr - Roman Rai. Tento milovník digitální hudby se nechal slyšet, že pro svůj díl MIDI Special zahraje extra set, tentokrát více do minimalu a techna. O zábavu v hlavní čas tak nebude nouze. Mezi jeho další počiny nutno zmínit vlastní label Solstice, s kterým postupně dobývá nejen portal Beatport a tedy i celý svět. Může se zde pyšnit 62 vydanými releasy včetně remixů. Ne nadarmo o sobě prohlašuje, že si velmi rád upravuje tracky, které hraje, podle svého - výsledek kvality jeho zvuku můžete posoudit sami.

Shalovým druhým hostem je momentálně první pán Perpetua - Vik. Díky svým dlouholetým zkušenostem na poli taneční scény je jeho vystoupení vždy zárukou strhujícího zážitku. Vik již 7 let vede ojedinělou party Sunakashi v Perpetuu a ví přesně, čím vám rozproudit krev v žilách. Trojici hostů uzavírá další matador české scény. Click Joe, mocný znalec IDM (intelligent dance music), rozhodně nezapře svůj hudební vkus. Zaposlouchejte se do jeho opening setu a nechte si otevřít oči, co že se to ten tichý chlapík snaží sdělit… Vedle vystupování po celé ČR, Slovensku či Německu, nutno zmínit členství ve Fléda crew, s kterou úspěšně již 5 let spolupořádá a obstarává promotérskou a rezidentní část party Magion s velmi osobitým stylem. Světe div se, funguje to!

Vedle zmíněných DJs vystoupí samozřejmě i rezident MIDI a NU Pagadi (Perpetuum) a člověk, který zarytě bojuje za hudební cítění, kvalitu na parties a nadějné talenty. I Shala vás provede svou vizí setu a uzavře tak čtveřici artistů, kteří v ČR něco znamenají. 26. června startuje v klubu Perpetuum letní, mejdanovo-festivalová a okurková sezóna…buďte u toho!

Go to Beatport.comGet These TracksAdd This Player
myspace.com/midiparty
myspace.com/romanrai
myspace.com/sunakashiperpetuum
myspace.com/clickjoe
myspace.com/djshala
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016