PARTYINFO

 

CREAMFIELDS - WARM UP

Datum konání:
26.06.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Tabarin bar
DJs:
Claudio Ricci, Loutka, Mekki Martin feat.Gianna Charles, Jiří Valeš
 
 
Claudio Ricci na brněnské warm up party k festivalu Creamfields
Na pátek 26.6. 2009 do klubu Tabarin Brno, který se nachází na ulici Divadelní 3, zavítá jedna ze série zahřívacích WarmUp parties letního festivalu Creamfields Central Europe. Celá noc se ponese v duchu stylů house, tech-house a electro. Podtitul této noci byl zvolen s ohledem na headlinera party „Volksgarten míří do Brna“, podle vídeňského rezidentního klubu DJe Claudia Ricciho, který se v Brně těší stále větší oblibě. Druhým, pro tento klub velmi významným hostem, bude legenda české houseové scény, pražský matador a jeden z nejdéle hrajících českých DJs - DJ Loutka.
 


Ve speciálním vystoupení s doprovodem zpěvačky Gianny Charles (Rakousko) se za mixem představí rezident klubu Tabarin a aktuálně velký talent české klubové scény, který aktuálně vydal track „Mile Trap“ na labelu Sound of Acapulco - Mekki Martin. Celý lineup doplní svým otvíracím setem Jiří Valeš.

Přijďte si zkrátit čekání na festival anebo jen zažít mejdan plný té nejaktuálnější elektronické hudby! V klubu Tabarin to bude žít až do rána! Klub své brány otevře ve 21:30 a vstupné činní 40,-Kč.

www.creamfieldscentraleurope.eu
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016