PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
06.06.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Daho & Ginger, Kaisersoze, Nika 77, Reznyk, Mathezz
2nd stage - Elektrabel, Click Joe, Subsist & Ala, Carl & Exe, Subgate
Popis:
start 21:00
Line-up:
Techno stage:

21:00 - 22:30 Methezz
22:30 - 00:00 Nika 77
00:00 - 01:30 Daho & Ginger
01:30 - 03:00 Kaisersoze
03:00 - ??:?? Reznyk

Minimal Stage:

21:00 - 22:30 Subgate
22:30 - 00:30 Subsist & Ala
00:30 - 02:00 Click Joe
02:00 - 03:00 Elektrabel
03:00 - ??:?? Carl & Exe
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Techno mejdan Aircross se vrací do Crossu
Temné melodie, skřípající plechy, hutná basa, ostré beaty, svižné hajtky, zkrátka a dobře industriální mazec, nebo-li techno mejdan Aircross, který se po třech letech vrací do klubu Cross. A jak bylo zvykem, i nyní Vám představí kvalitní hudbu na dvou pódiích v podání těch nejpovolanějších CZ Djs.
 


Nekompromisní jízdu temného a zlámaného techna Vám nemůže naservírovat nikdo jiný, než jablonečtí "Murder Boys" - DAHO & GINGER, stálice a skalní příznivci Birmingham soundu. Dalším otcem techno scény, který nenechá nikoho v klidu, je KAISERSOZE, jen těžko byste hledali mejdan nebo festival, kde ještě nevystupoval. Aby se pánové na parketu trochu pokochali, tak za mixážní pult se postaví slečna, která se rozhodně nebude s nikým mazlit a hoši budou rádi, když její diktát "stihnou", NIKA 77 jak jinak. REZNYK, jméno dalšího vystupujícího, nebude už popohánět gramofony, ale vezme si své nádobíčko, z kterého do Vás napumpuje tolik energie, že se Vám nebude chtít domů. Další pionýr, který si pohraje se svým MIDI controlerem je techno-killer MATHEZZ, vždy navodí takovou industriální atmosféru, že si občas připadáte jako ve výrobní hale ČKD.

Druhá stage pojede v pomalejším rytmu, nicméně energie a promyšlenost jakou minimal nabízí je nekonečná. Live projekt ELEKTRABEL si připravil speciální nálož, což bude výjimečným zážitkem, jelikož ho většinou můžete vidět spíše na techno pódiích. Pseudonym CLICK JOE, který patří dalšímu vystupujícímu mluví za vše, pokud stále netušíte "cože to ten minimal vlastně je" právě on Vám to nejlépe "vysvětlí". 2x Laptop - 2x midi controler - 2x efektor vs. SUBSIST & ALA to znamená jen jediné, 100% odlet do světa minimalu od kterého mají mimo jiné dokonce i svoji vlastní KLIKU ... (rezidentní party Klika pro nezasvěcené). Další dvojice a další jízda v originálním pojetí, která nenechá jen tak někoho posedávat, a pokud si stále někdo myslí, že minimal patří spíše do Chill Outu, tak CARL & EXE vás přesvědčí o opaku. Druhou stage bude pozvolna rozjíždět pražský SUBGATE, bývalý technař, takže opět žádný Chill Out.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016