PARTYINFO

 

BULVA FABULA [ 360 EDITION ]

Datum konání:
17.06.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva & Petr Mik / Significant Other System, NU live (myspace.com/nushitzu), Hoffy_m, vjs: J.T.R. / Phase (myspace.com/jtrPhase), Deja / Phase (myspace.com/dejaVJ), Macula vjs (myspace.com/themacula), W noise
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Poslední Bulva Fabula v Roxy
Na středu 17.6. je připravena v klubu Roxy další Bulva Fabula, která však bude zároveň i poslední. Těžko lépe popsat ohlédnutí za všemi edicemi, které se v Roxy odehrály, než třemi čísly 3 – 6 - 0. Právě 360° projekce, na které se podílí Phase – nejstarší, nejpočetnější a technologicky nejvyspělejší skupina vjs, bude vrcholem tohoto audiovizuálního večírku. Připraveno je i několik vychytávek, které podpoří prostorovou iluzi. 
 
Bude použita technika tzv. mappingu, což je projekce vytvořená přímo na 3D objekt, na který je promítána; v Roxy budou takto využity přirozené objekty na zdech. Bulva Fabula navíc vsadila na opravdu kvalifikovaný hudební pohon. Za djský pult usednou Tráva & Petr Mik / Significant Other System a jednočlenný projekt německo-peruánského producenta Nu live, který vystupoval např. na respektovaném německém festivalu Club Transmediale. Od 22h vám předvedou Phase vjs a dj Hoffy speciální audiovizuální show. Vstup jako vždy zdarma, začínáme ve 20:00. Uvádí Roxy promotion.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016