PARTYINFO

 

GOLDEN BALL PARTY

Datum konání:
10.06.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Misch Masch
DJs:
Loutka, Tráva, Daviss, Weekay
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk, holky zdarma
 
 
Golden Ball party: modelky, house a skvělá zábava
Ve středu 10. června od 21 hodin vypukne v klubu Misch masch velká house párty, na které vystoupí řada legendárních DJ společně se současnými talenty. Na dvou stageích se objeví DJ Loutka & Tráva nebo Daviss, Weekay a řada dalších. Těšit se můžete na spoustu krásných slečen, sexy tanečnic, modelek a hostesek v tematických kostýmech, které se o vás postarají a budou vám dělat příjemnou společnost. Součástí akce bude i Cuba libre a Mojito bar. Vstup pro dívky je zdarma, ostatní zaplatí 150Kč.
 
První – hlavní – stage bude reprezentovat staré zlaté časy. Mimo výše zmíněných léty prověřených DJ s početnou fanouškovskou základnou čekejte celou plejádu známých a zaběhnutých interpretů house scény, kteří – když nebudou hrát – akci navštíví jako čestní hosté. Potkat tu můžete i majitele prvního house klubu v Čechách nebo řadu slavných půvabných tváří z tuzemských i světových mol a společenského života.



Druhá stage bude naproti tomu ukázkou současné house scény a jejího repertoáru. Přijde si tu na své každý, kdo ocení kvalitní hudbu a rád se baví mezi lidmi, kteří se rovněž dovedou skvěle bavit. Popijete u baru, kde vám drinky namíchají krásné hostesky, popovídáte si s lidmi, které baví stejná hudba jako vás, a poslechnete si kvalitní muziku od DJ, kteří mají co nabídnout.

Neváhejte proto a udělejte si ve středu 10. června od 21 hodin čas, zavítejte do Misch Masche a těšte se na luxusní párty, kde kromě kvalitní hudby potkáte i zástupy krasavic, napijete se vašich oblíbených drinků a poznáte řadu nových lidí. To všechno na Golden Ball party.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016