PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT 2009

Datum konání:
23.07.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Roman Rai, Ondrej K, Zissou
Popis:
boarding: 19:00 z náplavky na Palackého nábřeží, plavba do Vraného a zpět, zastávka v Praze v 23:30, konec 1:00, předprodej v klubu Chapeau Rouge (www.chapeaurouge.cz), nebo na místě
 
 
Mejdan na parníku Sheexy Boat 2009 je tu!
Také máte již plné zuby toho letošního letního počasí? Je vedro, ale nedá se jet někam k vodě, protože uprostřed dne přijde bouřka. Jít do klubu na mejdan není ono, když je tam 40 stupňů a nedýchatelno. Ale takový výlet na mejdanovém parníku dokáže vzít to nejlepší z obojího. Příjemně se pobavit na otevřeném prostoru na vodě a zároveň ochráněni proti dešti :) To je jen část lákavého zážitku na letošním Sheexy Boat...
 
Sheexy Boat před dvěma lety odstartoval pravidelný večer Sheexy House v Chapeau Rouge, jehož residenti jsou djs TAZZ &BO.DAN. Každý takový parník uzavírá další rok jeho existence a je gestem odměny za dlouhodobou přízeň. Každý večer nesoucí název Sheexy je charakterizován zábavnou atmosférou, a jinak tomu nebude ani na parníku.



Pro letošní plavbu si rezidenti přizvali ostříleného kapitána pražských vod, který společně s Bo.Danem krotí Legendární Vlny na Bukanýru, a zároveň rezidenta klubovky ZEN v pražském Roxy. Ano, řeč je o jednom z našich nejúspěšnějších producentů, kterým je Roman Rai. Dále kapitánskou posádku djs doplní Ondrej K a Kapitán všech kapitánů dj Zissou.

Parník vyplouvá ve čtvrtek 23.7.2009 v 19:00 z náplavky u Palackého nábřeží, pro včasný nástup se však dostavte o 20 min dříve. Parník je mezi ostatními nepřehlédnutelný díky malbám zvířátek ze ZOO a svým jménem Odra. S parníkem nejprve probrouzdáme krásy naší Prahy a poté se vydáme na cestu do Vraného a zpět. V 23:30 bude na stejném místě zastávka s možností vystoupení těch, co už nebudou moci dál, a poté se bude pokračovat až do 1 hodiny ranní. Vstupenka stojí 150,- Kč a jejich předprodej trvá do 22.7. na horním baru klubu Chapeau Rouge. Na místě před vyplutím se budou doprodávat zbylé vstupenky. Pokud si chce někdo ověřit jejich dostupnost, nechť napíše SMS na 608964931. Pro komfort všech návštěvníků je kapacita parníku omezena na 150 lidí, a s lístky tedy platí pravidlo, kdo dřív příjde, ten dřív bere :)

Během uplynulých 14ti dnů jste mohli na hudebních portálech soutěžit o volné vstupy. Jelikož zájem o lístky je obecně velký, rozhodli jsme se vylosování výherců udělat živě v dalším díle našeho Sheexy video seriálu, aby nás nikdo nepodezíral z podvodu :) Na průběh losování se podívejte níže, nebo zde. Pokud by vás zajímalo, jak to vypadalo na parníku Sheexy Boat loni, pak mrkněte zde.

Tak ve čtvrtek na viděnou a buďte dobří :)




 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016