PARTYINFO

 

STARGATE PREMIUM SERIES – TIËSTO LIVE

Datum konání:
13.06.2009 - sobota
Místo konání:
-- tip na trip --
Live:
Tiësto
Info:
http://www.stargate.at...
Popis:
Location: 2334 Pyramide Vösendorf, Parkallee 2 - Rakousko, start 21:00
 
 
DJ Tiësto míří na výjimečný koncert do Vídně
Tijs Verwest, kterého celý svět zná pod uměleckým jménem DJ Tiësto, koncem léta vydá nové album. Než se tak stane, představí nové písně naživo! Prvním místem, kde tento Holanďan nabídne ochutnávky z nové desky, bude o tomto víkendu Rakousko, a to v rámci další akce s názvem Stargate Premium Series. Zde DJ Tiësto oblehne tamější diskotéku Pyramide v městečku Vösendorf, které leží těsně za Vídní směrem na Graz. Nejen, že Tiësto slibuje jedinečnou show, kterou doplní i nevšední světelná show, na jejímž scénáři se podílel sám Tiësto, ale tento hudební mág navíc přislíbil, že sebou přiveze i všechny své doprovodné vokalisty, kteří jsou ke slyšení v jeho osvědčených hitech. Kromě toho bude právě rakouské vystoupení prvním, kde Tiësto poprvé a s veškerou parádou představí novinky z prozatím nepojmenované desky, kterou koncem léta vydá.
 
Natáčení nového alba Tiësto ukončil teprve před několika týdny a jak sám v nedávném rozhovoru pro MTV uvedl, je přesvědčen, že nové písně jsou tím nejlepším, co kdy složil. Pro inspiraci odjel minulý rok na podzim do Los Angeles, kde celých šest týdnů nedělal nic jiného, než komponoval a natáčel dema.



Veškeré informace o sobotním vystoupení Tiësta najdete na oficiálním webu Stargate Premium Series, kde je vše potřebné dostupné i v českém jazyce. 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016