PARTYINFO

 

TIC TAC HIP HOP TALENTS

Datum konání:
19.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
Live:
Orikoule, H16, Henry D., MORE
Info:
http://www.tictac.cz...
Popis:
vstup 70/99 czk, dárek: Mp3 CD s nejlepšími talenty letošního ročníku
 
 
Vyhlášení vítězů Tic Tac Hip Hop Talents v Retru!
Třetí ročník největší hiphopové soutěže mladých talentů právě vrcholí! Tic Tac Hip Hop Talents bude brzy znát své vítěze, kteří si rozdělí ceny v hodnotě 120 000 korun. Na slavnostním vyhlášení je podpoří Orikoule, H16 nebo Henry D.! Chceš vědět co si o soutěži myslí Snoop Dogg, Ice Cube, Busta Rhymes, Nely, Jadakiss, Jennifer Lopez, 50 Cent a další? Sleduj TV trailer k finálovému večeru.
 
Tic Tac Hip Hop Talents už třetím rokem mapuje podhoubí česko-slovenského hiphopu. Mladí hiphopeři ze všech koutů Čech i Slovenska posílají každý rok více a více příspěvků do čtyř soutěžních kategorií: Tracking (kompletní skladba), Soundscapes (instrumenty), Klipec (videoklipy) a Lyrixm (texty).

I letos byl pokořen rekord v počtu přihlášených děl. V soutěži je zaregistrováno neuvěřitelných 2044 příspěvků! Hiphop je mezi mladými stále číslo jedna a Tic Tac Hip Hop Talents je toho jasným důkazem.

Mejdan se slavnostním předáním cen proběhne 19. června v Retru. Na pódiu se objeví jak samotní talenti, tak jejich vzory z první ligy. Čechy bude reprezentovat Orion a James Cole alias Orikoule, ze Slovenska přijedou H16. Své nové album, na kterém hostují třeba United Flavour nebo Hugo Toxxx představí černý rapper Henry D.

Novinkou letošního ročníku je speciální cena za přínos česko-slovenskému hiphopu. Pocta pro umělce, který domácí rap posunul na další úroveň, ovlivnil další desítky rapperů a zenechal tak za sebou nesmazatelnou stopu, bude oceněn v rámci finálového večera. Kdo bude prvním oceněným je v přísném utajení a dozvíte se to až 19. června v Retru, stejně jako výsledky soutěže Tic Tac Hip Hop Talents!

Každý z Vás dostane na místě Mp3 CD kompilaci se 100 nejlepšími tracky!

Každý příchozí má možnost se dostat do slosování o cenu: Natočení vlastního tracku v profi studiu, a spoustu dalších cen!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016