PARTYINFO

 

HIP HOP JAM - WARM UP

Datum konání:
26.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Lu2, Kwé
Live:
Nironic, Wich, Indy, Ektor, Tom Mala
Popis:
vstup 150/200 czk
 
 
Nironicův křest CD I Am Music v Retro Music Hall
Poslední den školy nás čeká v Retro Music Hall Hip Hop Jam: Warm Up Party. V rámci této akce se můžete těšit na opravdu bohatý program! Začneme se jménem, které je v současnosti často skloňováno díky jeho novému CD, Nironic!
 
Album "I AM MUSIC" bude pokřtěno právě 26.6. v Retru! Záda Nironicovi bude krýt jeden z nejlepších českých Djs, Dj Wich! Z hostů přijdou křest podpořit Tom Malar, kterého můžete slyšet v tracku "Dreams Come True", Ektor se svou pasáží z tracku "You Will Respect Me" a Indy, který vedle své části "Villains" dá i One Man Show! Tím pořád nekončíme. Dále se můžete těšit na Freestyle Show v podání Resta, Elky, Matheuse a Ondry. Následovat bude Beatbox show, kterou obstarají Johny Týpek a Ivanhoe.



K tomuhle všemu ještě přidáme jména dvou skvělých Djs, a to Dj LU2 a Dj Kwé se svými sety. Připravena je pro Vás i VIP ZONE, kterou můžete znát například z akce Battlenight, za 350Kč (předprodej 290Kč).

Normální vstup Vás bude stát 200Kč na místě (předprodej 150Kč). Kdo chce tedy oslavit konec školy ve velkém stylu na akci s parádnim programem je očekáván 26.6. v Retru!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016