PARTYINFO

 

IBIZA BEACH PARTY

Datum konání:
19.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Neo feat. El Jay, Texx, Chris Cags
 
 
DJ Neo s živým doprovodem představí v SaSaZu nový singl
Nejúspěšnější houseový producent a DJ Neo se poprvé představí v novém holešovickém klubu SaSaZu. Při představení jeho nového singlu jej doprovodí zpěvák a saxofonista El Jay. Těšit se ale můžete hlavně na velkolepou show, perfektní zvuk a nevídaný světelný park.
 
Sami dobře víte, že ani nejznámější světový DJ nemusí být zárukou skvělé zábavy. Proto v Sasazu přemýšlíme jinak. Děláme party, které vás budou bavit celou noc, na které se budete těšit celý týden a ráno nebudete chtít odejít. Party plné živých vystoupení, tanečníků v nevídaných kostýmech a co především – party plné překvapení a nových nápadů.



Tentokrát na náš koncept přistoupil DJ a producent Neo, který v SaSaZu představí spolu se zpěvákem a saxofonistou EL Jayem jejich nejnovější singl.

Neo se již v devadesátých letech vypracoval mezi přední DJskou elitu a úspěch slavil i v zahraničí. Jako vůbec první Dj z tzv. východního bloku vydal desku u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records, která bodovala ve všech hlavních US/Euro tanečních hitparádách. Slavní světoví djové jako David Morales, Erick Morillio a další ji umístili na přední příčky svých hitparád.

Nea s El Jayem doprovodí v Sasazu dvojice Djů Texx a Chris Cags. Klub naleznete v Holešovické tržnici v hale č. 25. Více informací na www.sasazu.com.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016