PARTYINFO

 

SIMIX US MOTORS & SÓNAR LIVE

Datum konání:
19.06.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Bon Café DJ Bar
DJs:
Miss T. & Lettysix (promix), Sónar live (barcelona)
Info:
http://www.promixagency.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Party Simix US Motors & Sónar Live v pražském Bon Café
Máte chuť si tento pátek příjemně posedět či zatancovat, popíjet koktejly, poslouchat příjemnou klubovou muziku a ještě k tomu se kochat pohledem na luxusní auto...?
 
Přijďte do dj baru Bon Café, kde toto všechno čeká právě na Vás! Ve 20:00 hodin bude přistaveno jedno z luxusních vozů ze stáje společnosti "Simix US Motors", a to přímo na zahrádku Bon Café na Náměstí republiky v centru Prahy. Máte šanci vidět zblízka, např. Maserati, Bentley, Chevrolet, Dodge nebo Hummer a ještě k tomu si zasoutěžit s milými hosteskami v tipovací soutěži.



DJs Miss T. & Lettysix vám zahrají svůj vytříbený a barvitý set v rytmu minimalu i house music a navíc se přesně o půlnoci spojí live s největším letním elektronickým festivalem "Sónar" ve španělské Barceloně a pustí do éteru exkluzivně jednoho z účinkujících!



Takže pokud jste se letos na festival do Španělska nedostali, přijďte s námi v pátek zapařit do Bon Café a nebudete litovat! A pokud byste osedlali vystavené auto od Simixu, věřte, že byste na Sónar dorazili ještě před svítáním ... )

Simix US Motors
www.simix.cz
Autosalon (Revoluční 25, Praha 1)

Party pořádá Promix Agency: www.promixagency.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016