PARTYINFO

 

STEPPIN

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Danny Wheeler (w10, uk), Roman Rai & Bo.dan aka Ed Bull (solstice/vodkaredbull/roxy), 2K & Sweg (shadowbox.cz ), Ark & Eddrum (nano.cz/neurokyme.cz), Neoto & Kuang (nano.cz)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 50 czk
 
 
Anglický producent Danny Wheeler poprvé v ČR na akci Steppin v Chapeau Rouge
Další pokračování akce Steppin se bude konat 31.07.2009 v jednom z nejstarších klubů hlavního města - Chapeau Rouge a mimo ověřeného pražského standartu DJs ze Shadowboxu, Neurokyme a Nano Soundu tato noc přinese něco, co tu ještě nebylo. Speciální drum&bassový set Romana Raie a nažhavenou producentskou hvězdu blízké budoucnosti, vůdčí osobnost londýnského labelu W10 records Dannyho Wheelera.
 
Na dvou pódiích Chapeau Rouge vystoupí osm djs. První a zároveň hlavní pódium je dedikováno nejširšímu spektru žánrů drum&bassu. Můžete se těšit na citlivě vybrané sety i volnou improvizaci zkrocenou přesnou technikou djejingu dle atmosféry noci a vás všech příznivců v klubu.



Druhé, menší ale neméně zvučné pódium vám pro tuto dlouhou noc nabídne barevné kombinace nejrůznějších stylů elektronické hudby sjednocených vkusem, zkušenostmi a libostí našich DJs. Za shadow přijdou zahrát 2K a Sweg, za Neurokyme dorazí Eddrum a Nano Sound budou zastupovat Ark, Neoto a Kuang.

Za povšimnutí jistě stojí svérázná postava Roman Rai, který jakožto housový producent v České republice a zasloužilý rezident tanečních dýchánků pražského klubu Roxy Zen, nám i vám představí svoje umění a svou orientaci ve vodách drum and bassu v podobě jeho speciálního setu.

Hlavní hvězdou celé akce zůstává producent a dj světového formátu Danny Wheeler žijící v Londýně. Dannyho nadání pro hudbu a rytmus bylo patrné už v jeho útlém mládí. Jako drum and bassový dj a producent se etabloval svým debutovým trackem Ghost v roce 2004, na jehož nemalý úspěch navázal v roce 2006 singlem Aura, které zároveň odstartovalo doposavaď úspěšnou existenci jeho labelu W10 Records a jeho dráhu jako rezidentního djeje anglické d’n’b meky klubu Herbal.

Jeho párty W10@Herbal se stala záhy velmi oblíbenou možná právě proto, že mimo Dannyho setů, které je podle jeho komentátorů (jako Timeout, Knowladge Mag) radost poslouchat, se spolu sním na těchto akcích oběvují i jiní djs zvučných jmen jako DJ Hype, Bryan Gee, Krust, Die, Sub Focus, Clipz, A.I., Brookes Brothers nebo Bugz in the Attic.

Danny sám je osobitou persónou zůstavajíc věrný svým kořenům, stálým a upřímným hudebním stylem přijede do Prahy potěšit i vás.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016