PARTYINFO

 

DIRTY DANCING

Datum konání:
24.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Tommy Rogers, Peet (tommyrogers-peet.com), Marshall (myspace.com/marshalldj)
 
 
Dirty Dancing tento víkend v Duplexu a ve Fabricu
Páteční zastávka Dirty Dancing párty v pražském clubu Duplex, bude jistě velikým lákadlem pro všechny, postižené „taneční“ nemocí. Párty se odehraje právě v luxusním prostředí clubu Duplex, který je zařazený ve společenství 40 nejluxusnějších clubů světa.
 
The Word Finest Clubs. S takovým označením, je Duplex vlajkovou lodí na české taneční scéně. O taneční pohodu se postarají DJS Tommy Rogers a Peet, kteří minulý rok byli společně s jejich párty Dirty Dancing, usazeni na trůn taneční scény, jako párty roku 2008. Pánové letos jdou tak trošku cítit cizinou. Jejich zatím poslední hraní za hranicemi, které proběhlo minulý měsíc v Londýnském clubu The Whitehouse v nich ještě zanechalo to zdravé DJské sebevědomí, které právě na Miami Calling párty, ocenili i Britové. Můžete se těšit na letní hity, které ve vás budou evokovat dovolenou na vzdáleném ostrově, s osůbkou vašemu srdci nejbližšímu a i na pecky od podlahy, kterými dáte tělu znát, kdo je jeho šéf. Ať tak či onak, budete se jistě bavit na Dirty Dancing párty v pražském clubu Duplex za doprovodů nejtanečnějších beatů pod taktovkou DJS Peeta a Tommy Rogerse. Jako support se představí DJ Marshall a nachystá „dance floor“ na teplotu vhodnou pro „masivní mejdan“, kterým se Dirty Dancing párty projevuje.



Jako poděkování za poslané hlasy do hudebních cen Dancemusicawards 2008 pro club Duplex a Dirty Dancing party vám nabízíme možnost vstupu zdarma na páteční Dirty Dancing party do Duplexu a na místě vám zdarma vyřídíme DUPLEX kartu na kterou je vstup gratis do clubu Duplex a na barech sleva 30 %. Stačí napsat své jméno a příjmení na info@dirtydancing a budete napsaní na guest listu. V pátek 24.7.2009 v Duplexu ahoj. Tommy Rogers a Peet. Zde link ke stažení setu Tommy Rogers a Peet z ledna roku 2009.

Dirty Dancing párty v ostravském Fabricu, bude mejdan letošního léta 2009

V sobotu 25. 07. 09 přivítá ostravský club Fabric, nejpopulárnější noc roku 2008 Dirty Dancing párty, dle ankety DMA. Tato noc bude ve znamení „beatového“ náboje, pulsujícím skrze vaše tančící těla. Energie s jakou DJS Tommy Rogers a Peet předvádějí svůj um za mixážními pulty je jistě jedinečná a velice nakažlivá. Již postihla nejenom tanečníky Českého království, ale i ve Švýcarsku nebo Anglii, kolébce taneční muziky, kde kluci účinkovali minulý měsíc na párty v clubu The Whitehouse s názvem: „Miami Calling“ jejich kolegy a dobrého kamaráda, DJ a světově uznávaného remixéra Lee Daggera. Kluci jsou přímo nabití letní energii a odhodlaní naplnit vaše taneční představy do posledního puntíku. Z reproduktoru vám zazní jak skladby slunečního rázu, jenž vás takzvaně „osvobodí“ od kolemjdoucích starostí tak i speciálně pro ostravské publikum, tolik populární beaty od „podlahy“. Správné nakažení Dirty Dancing „virem“se projeví dobrou náladou a nekontrolovatelným pohybem okolo 130 BPM. :o) Jako support DJS se představí resident Studia 54 DJ Yan Dark a resident Duplexu a Meccy DJ Macio. Dirty Dancing team vám chce ze srdce poděkovat za projevenou důvěru v tomto roce a i v roce 2008, při hlasování do ankety Dance Music Awards.

Těšíme se na vás na poslední letní show v ostravském clubu Fabric s Dirty Dancing párty.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016