PARTYINFO

 

JUNGLE SESSION

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Funkin, Sirius & Mc K3N
Info:
http://www.centralstation.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Funkin
00:00 - 03:00 Sirius & Mc K3N
03:00 - ??:?? after djs
 
 
Jungle Session @ Central Station
Tento měsíc je ve znamení slunce a pohody. Pátek je den, který nás inspiruje k tanci a poslechu djs od různých stylů muziky. Právě Central Station je novým klubem na žižkově, který se zaměřuje na djs s kvalitním setem pro každého posluchače. Již tento pátek 31.7.2009 si Central Station připravil dva dnb, jungle djs z Prahy. Jsou to dj Funkin a Sirius. Doprovodí je mc K3N, která pochází z Ruska a je to novým objevem pro klubovou scénu. Dj funkin míří vysoko a jeho sety jsou tvrdší kadence s pozitivní vlnou. Převážně Hospital, Digital Soundboy, Pendulum je pro dj funkina velkým F1.
 
Dj Sirius je na klubové scéně nějaký ten pátek a proplouvá mezi řádkami. Zaměřuje se na inteligent dnb od labelu Goodlooking, Fokuz, Innerground rec, Advance//d, Osiris music. Jeho sety jsou atmospheric s deep bassem. Přizval si zpěvačku mc K3N a společně vám předvedou session v Central Station. Sety dj Funkina a Siriuse najdete na webu, kde jsou ke stažení jejich dj sety :-) Tyto týpky doplní i přátelé, který podpoří akci.

Prostor Central Station je vyhrazen pro 100/200 lidí. V klubu nechybí pestrý desing, který je inspirován obrazy a různými monumenty, které zachycují psychadelické prvky a imponuji v klubu. Je rozhodně se na co dívat, tak neváhejte a přijdte se podívat nebo poslechnout muziku. Na baru je velký výběr drinku, mícháných nápoju nebo českého moku. V klubu je dobrý sound a technika od špičkových dodavatelů Technics, Pioneer, abych nezapoměl i na UV dekorace.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016