PARTYINFO

 

GRANDE NOCHE

Datum konání:
18.07.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Juno6 live (Oh! Yeah!, liebe*detail, de) & Tossit & Lukas Micka, Liquid A
Live:
Who by Gun (uk), Latitude 77, Crash Road, Hemi Head + Kel Quadrant (uk) & DJ Large (ro)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Juno 6 hostem Grande Noche v Chapeau Rouge
Večírek Grande Noche v letošním roce nabídl skvělá vystoupení djs jako např. Matt Flores nebo Boris Hotton. Grande Noche se v rámci svého obsazení nezaměřuje pouze na dj sety, ale také na živá vystoupení projektů. Na červencovém vydání GN se předvede live-act Juno 6, reprezentující tolik bohatou scénu z německého Lipska. Projekt Juno 6, za kterým se skrývá Stefan Schultz, své skladby vydal na značkách jako např. Liebe Detail, Broque nebo Cargo Edition (sublabel značky Moon Harbour).
 
Stefan je společně s Danielem Stefanikem a Svenem Tasnadi také spoluzakladatelem nového labelu Oh!Yeah!, který by měl primárně prezentovat produkci těchto třech jmenovaných osobností. Daniel Stefanik a Sven Tasnadi na něm již první dvě katalogová čísla svým materiálem vyplnili, chystaná třetí deska v pořadí připadá právě na Juno 6. Vlastní muziky má Juno 6 připraveno spousty; dalším labelem, který obohatí svou produkcí, bude respektovaná značka Freude Am Tanzen.



Stefan Schultz
se v Chapeau Rouge představí ve své taneční poloze. Stefan má však dvě tváře; ta druhá, ambientní, kterou se na posluchače obrací skrz své alter ego Beautiful Planet Earth, je mnohem klidnější a rozvážnější. Stefan přicestuje z Lipska se spoustou analogových mašinek, nečekejte tedy žádné nudné live vystoupení se zhrzeným výrazem zpoza laptopu. V sobotu 18/7 vás v Chapeau Rouge čeká prostě pořádné poctivé „lajfko“.

Kromě Juno 6 vystoupí jako obvykle na Grande Noche rezident Lukas Micka a domácí host DJ Tossit. Jeho dj bag bude do posledního místa zaplněn novinkami z vkusného, nejen hudebního obchodu v Praze - Sirius Smart Sounds.

www.myspace.com/junosix
www.juno6.de
www.myspace.com/siriuspraha
www.myspace.com/lukasmicka
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016