PARTYINFO

 

S-O-S FREE FEST 09

Datum konání:
18.07.2009 - sobota
Místo konání:
Šternberk - open air - Dolní Žleb
DJs:
Gascomat (Shade vs. Synthetic Comat), Takeshit, Wentoline feat. Procter, Underconstruction (Brogas vs Hanes), Terror, Cwok, Mc Memory (sk), Mc Fremen
2nd stage - Wolscha, Jack&Joker (LJ Doxster vs. Wire), Kaolin (Carl King vs. Oli_N), Gully, Lukier, Mettik, Cmelda
Info:
http://www.s-o-s.cz
Popis:
start 16:00, vstup zdarma
 
 
Informace o chystané akci S-O-S Free Fest
V sobotu 18. července 2009 na vás čeká první open air pořádaný crew Sound of Šternberk, proto si přijďte zapařit, dobře se pobavit a podpořit tak hudební underground malebného městečka Šternberk na úpatí Jeseníků. Akce se bude konat u rybníka v Dolním Žlebu, co by kamenem dohodil od města Šternberk.
 
Čekají na vás dvě luxusně ozvučené a nasvětlené stages (více jak 10 kW).

Main stage: Drum and bass, Breakbeat, dubstep, jungle..

Hlavním tahounem této stage bude bezpochybně nedávno založený olomoucký projekt GasComat, který je výsledkem dlouhodobé spolupráce Dje a producenta Shade a.k.a Gasmask71 a hudebního experimentátora Synthetic comat. Spoluzakladatel czech dubstep roots, producent a Dj Takeshit (DJ týdne dle serveru rave.cz)se představí v úvodu s dubstep setem, který si zaručeně nenechte ujít. Za crew interface Wentoline feat. Procter (vocal) a samozřejmě domácí v komletní formaci s-o-s DNB Djs.- projekt Undercontruction alias Brogas&Hanes doplnění o MC Memory (sk), Terror a Cwok. Vše svým povzbuzováním a místy i zpěvem okoření MC Fremen.

Tech stage: dub, minimal, progressive, electro, house & techno…

Zde se představí poměrně mladí, ale talentovaní DJs a producenti doplnění o matadory zdejší scény. Těšte se na: Promotéra párty Bubbles dje Wolscha, společný set dvou představitelů současného techhouse zvuku - Kaolin (Carl King/phonoline.cz & Oli_N/s-o-s.cz), brněnskou ambiciozní dvojici prezentující Magnett music v podání Jack&Joker, svůj progressive set vám nabídne spoluzakladatel a administrátor s-o-s crew Dj gully, dále zkušený šternberský techno Dj Lukier a za bassbeat.cz DJs a promotéři Mettik and Čmelda…



Občerstvit se budete moci u našeho baru, který bude obsazen profi barmany, kteří mají vždy úsměv na tváři. Bar bude součástí Tech stage, takže při konzumaci čehokoliv se budete moci pohupovat v rytmu naší music. Samořejmě nejsme vyznavači Clondiku, tudíž ceny na barech budou lidovější, než jste možná zvyklí z jiných parties. Samozřejmě myslíme i na vaše mlsné jazýčky s pořádnými steaky a stánkem Mlsné kočky.

Odpočinout, zakouřit si a celkově relaxovat budete moci ve speciální chill roll zone díky papírkům Party in House.

Velmi zajímavá bude taky fireshow.
Kdo nezná, určitě bude mile překvapen celkovou atmosféru open airu.

Více informací na našem serveru či na komunitních serverech:
www.myspace.com/soundofstbk
www.idj.cz/s-o-s/
www.facebook.com

Poděkování patří následujícím subjektům:
• město Šternberk
• pivovar Litovel
• restaurace Knor
• Party in house
• Velkoobchod Adam
• skateshop.cz
• titty twister
• bioplants.cz
• taxi Kadlec
• autodoprava Kobza
• Mlsná kočka
• všem dalším, kteří se snaží pomoci …
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016