PARTYINFO

 

MIKULŮVKA OPEN AIR

Datum konání:
31.07.2009 - pátek
Místo konání:
Mikulůvka - koupaliště
DJs:
Techno Stage - Kaisersoze (Max4min), Nexus (AC-Akustika), Wizard (Oh-la-la), Karibu (AC-Akustika), Peter Damage (Oh-la-la), GameGhost (Mikuluvka Forever), Bifidus Aktiv (Shadowbox PHA), Thiew (breakart.cz), JJ Jumbo (wkc.cz), Sonejee (Tekkforce), Nexus (AC-Akustika), Myshak b2b Schooler
Info:
elektronexus@seznam.cz
Popis:
Start 20:00, vstup 50 czk
 
 
Mikulůvka open air na konci července
V pátek 31.7.2009, proběhne na již známém a ověřeném místě, koupališti v Mikulůvce (z Valašského Meziříčí směr Vsetín, na Bystřicce vpravo) open-air, který nabídne opravdu kvalitní DJe, hudbu a zázemí. Pod dvěma stany budou umístěny techno a DnB stage. Jako headliner celé akce bude bezesporu DJ Kaisersoze, kteří patří mezi zakladatele techna v ČR a již řadu let se řadí mezi nejlepší DJe v republice. Mimo klasického techna od něj můžeme slyšet rovněž stále populárnější minimal. Dalšími v řadě DJs zastupující techno stage jsou DJové oh-la-la agency.
 
Po delší době se na Moravě opět objeví jeden ze zakladatelů oh-la-la mladoboleslavský DJ Wizard, který je v současnosti oficiálním DJem značky Pioneer v Čr. Po delší době způsobené pobytem v zahraničí se na místní akci objeví Peter Damage, v minulosti znám jako Rectun, který není pro místní publikum nikým neznámým. Mezi stálé interprety se řadí dvojice Nexus a Karibu, kteří na Mikulůvce vystupují každé léto. Mezi nováčky patří Game Ghost, který je místním rodákem a začínajícím ambiciózním DJem.



Poprvé od doby kdy open-air na Mikulůvce probíhá se zde představí i druhá, DnB stage. Tuto si vzal pod palec DJ Thiew, který je znám jako pořadatel úspěšné série BreakArt. Jako hlavní hvězda tohoto pódia vystoupí pražský DJ Bifidus Aktif ze shadowbox.cz, který je znám jako pořadatel akcí Take Control a Lett i Roll. Pod hlavičkou Breakartu a WKC zahraje ostravský JJ Jumbo. Ve společném b2b setu se představí Myshak a Schiller a v jako poslední se představí nováček Sonejee.

Oba stany budou vybaveny špičkovou zvukovou technikou od hlavního sponzora celé akce AC-Akustika a světelnou technikou od Pajk Production. Jako lahůdka by měl být plnobarevný laser z dílny Wizarda.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016