PARTYINFO

 

MADDOX OPEN AIR SUMMER SESSION II

Datum konání:
18.07.2009 - sobota
Místo konání:
Mělice - Hráz na Mělicích
DJs:
LayDee Jane, Michael C, Béla En, Trancegate live, Electrohands, Aleš Lehký, Dan Rakaczký
Info:
http://www.maddoxopenair.cz
Popis:
start 13:00, vstup do 19:00 zdarma, poté 100 czk, Přihlášky do turnaje a info na tel.: 606 270 357
 
 
Užijte si hudební mejdan pod širým nebem s Maddoxem
S příchodem prázdnin je tu letošní druhý Maddox Open Air Summer Session. Velká party přeloučského klubu Maddox láká návštěvníky na skvělý mejdan pod širým nebem, který proběhne v sobotu 18. července 2009 na Hrázi na Mělicích. Tentokrát se můžete těšit na přední českou DJku a producentku LayDee Jane, hudební projekty Electrohands a Trancegate live, dále  na Bélu En, Michaela C a další. Chybět nebude pestrý doprovodný program, ale především skvělá atmosféra venkovní akce. 
 
Pro fanoušky a všechny milovníky taneční hudby chystají promotéři přeloučského klubu Maddox na sobotu 18. července MADDOX OPEN AIR SUMMER SESSION II. Na druhý letošní díl tohoto mejdanu pod širým nebem na Hrázi na Mělicích pozvali pět DJs a dva hudební projekty. Nejatraktivnějším jménem v programu akce bude bezesporu Djka a producentka v jedné osobě, sympatická LayDee Jane. Své energické sety si opravdu užívá a díky výborné komunikaci s publikem dokáže tuto energii přenést i na davy před podiem. Na jaře vydala LayDee Jane nový track Keep On, který určitě zahraje také návštěvníkům open airu.



Letní akce Maddoxu láká v lineupu také na DJ Micheala C. Ve svých setech rád kombinuje směs trance, electra a techna v jeden zábavný celek, dodávající spousty pozitivní energie. Za mixpultem se objeví také tvář TV pořadu o taneční hudbě Frisbee na TV Óčko – Béla En. Hudebním zpestřením bude vystoupení projektu Electrohands, za kterým stojí dvojice Djs Gody & Honzy Mayera (Fajn Radio, klub Maddox). Ve svém vystoupení představí aktuální produkci také jednočlenný projekt Trancegate. Kompletní výčet hudební nabídky akce doplní dvojice DJ Aleš Lehký a DJ Dan Rakaczký z Fajn radia.

Pokud budete chtít na chvíli uniknout víru tance a hledáte aktivnější odpočinek, zúčastněte se turnaje ve vodním fotbale. Sestavte s kamarády čtyřčlenná družstva a ukažte to svým soupeřům na speciálním nafukovacím hřišti. Kde jinde si můžete zahrát fotbal za rytmů elektronické hudby? Organizátoři slibují také speciální dekorace, barevné nasvícení areálu, videoprojekce, plazmy a lasery. Samozřejmostí bude šest bohatě zásobených barů, kde budete moci zkrotit svou žízeň, a také další stánky s občerstvením.

www.maddoxopenair.cz


Pozor! Na tuto akci není možné rezervovat volné vstupenky! Vstupenky jsou k dispozici pouze na místě.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016