PARTYINFO

 

MECCAMIX ON TOUR

Datum konání:
25.07.2009 - sobota
Místo konání:
Suchdol nad Lužnicí - Pyramida
DJs:
Martin Frank, Petra Infinity (vocal)
Popis:
vstup do 21:00 70 czk, poté 99 czk
 
 
Meccamix v klubu Pyramida v Suchdole nad Lužnicí tuto sobotu!
Nejlepší pravidelná noc klubu Mecca a 2. nejúspěšnější noc v ČR podle hlasování Dance Music Awards 2008 premiérově propukne tuto sobotu v klubu Pyramida v Suchdole nad Lužnicí. Tentokrát bude barvy Meccamixu reprezentovat se svým speciálním hitovým electro-tech-house setem DJ Martin Frank, a půvabná vokalistka Petra Infinity, Více info zde! 
 
MECCAMIX TOUR 2009 představuje to nejlepší z klubové noci Meccamix, která se koná každý měsíc v klubu Mecca za účasti těch největších mezinárodních hvězd. Meccamix je nejstarší a zároveň dlouhodobě nejpopulárnější nocí tohoto vyhlášeného pražského klubu. V Mecce hráli již zahraniční DJové jako Tiesto, Armand van Helden, Bob Sinclar, David Morales, Deep Dish, Markus Schulz, Jaydee, Joost van Bellen, Junior Sanchez, Lisa Loud, Little Louie Vega, Martin Solveig, Milk & Sugar, Pete Heller, Roger Sanchez, Judges Jules, Darren Emerson, Felix da Housecat a stovky dalších. Meccamix Tour představuje velkolepou show s dekoracemi, DJi, úchvatnou zpěvačkou a celou řadou dalších překvapení.



DJ MARTIN FRANK

Martin Frank - promotér, redaktor serveru electrodjs.cz, residentní dj clubu Duplex, Unico Me a Vertigo se za svoji relativně krátkou dj karieru prosadil ve všech známých klubech v ČR i mimo ní.V jeho kalendáři můžete nalézt pravidelné datumy v největších prestižních českých klubech jakými jsou např. Duplex, Mecca, Fléda, Boby centrum, Radost FX a nebo vystoupení na největších českých festivalech Hradhouse, Summer of Love, Mácháč apod..Jeho charakteristický sound můžeme chápat někde na pomezí electra až minimalu, ale jak on často říká - “za electro dj se nepovažuji, hraji suchý dirty temný minimal house s prvky electra. Věří, že electro je stejně jako techno styl velice rozmanitý, který si zaslouží experimenty a ne pouze pouštění. Ne náhodou si ho proto časopis Xmag zvolil za jednoho z talentů loňského roku.



PETRA INFINITY - NOVÁ REZIDENTNÍ VOCALISTKA MECCAMIX TOUR 2009

Petra, nová rezidentní zpěvačka Meccamix Tour 2009, je členkou populární taneční skupiny INFINITY. Petra je nezastavitelná dračice a showmanka, ve které se její taneční temperament a fakt, že je profesionální tanečnicí, jen těžko zapře. Její dráždivá vystoupení a odvážné choreografie dávají naplno vyniknout jejímu nezaměnitelnému sex appealu. Její singly pravideně bodují v hitparadách českých radií jako je Evropa 2 a skladba „Get to Know“ se dokonce objevila na světově proslulém rádiu rádiu MINISTRY OF SOUND! Petra na Meccamixu představí živě skladby jako „Tocame 2008“, „Chris Lake Changes“ anebo „Hesitate“.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016