PARTYINFO

 

THE PRODIGY

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Tesla Arena
Live:
The Prodigy
Popis:
start 20:00, vstup od 890 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
The Prodigy se blíží do Prahy!
Již za necelé dva měsíce přiveze WTF Entertainment a česká verze MTV nejvíce inovativní taneční kapelu 90tých let – The Prodigy! Pokud je tanec Vaším druhým já, tak nesmíte chybět 27. listopadu v pražské Tesla Areně na fantastickém koncertě plném těch nejlepších melodií a beatů!
 
The Prodigy jsou jednou z těch kapel, které mají svojí vlastní kategorii. Jen velmi málo skupin může říct, že pomohli vynalézt hudební žánr. The Prodigy mají za sebou letní koncertování na mnoha místech Evropy a opět dokázali, že mají stále energii, sílu a umí způsobit hudební rozruch všude, kam přijedou. Na pražský koncert dovezou The Prodigy 4 autobusy a jejich hudební techniku 5 kamionů. Kapela má připraveno mnoho nového materiálu, ale na své si přijdou fanoušci starších a léta prověřených hitů.

The Prodigy je anglická elektronická hudební skupina založená Liamem Howlettem v roce 1990, která od té doby dosáhla nesmírné popularity a celosvětové známosti. Mají na kontě téměř 20 milionů prodaných desek, což se zatím žádné taneční formaci nepodařilo překonat.  Současní členové jsou Liam Howlett (skladatel / klávesy), Keith Flint (tanečník / zpěvák) a Maxim Reality (MC / zpěvák). Mezi jejich nejznámější skladby patří: „Charly“, „Out Of Space“, „No Good“, „Woodoo People“, „Firestarter“, „Breathe“, „Smack My Bitch Up“ nebo „Omen“.

Předskakovat The Prodigy bude kapela Enter Shikari, která je v rodné Británii dobře známá pro své spojení žánrů post-hardcoru a trancu. Tato jejich unikátní tvorba je jeden z důvodů, proč kapela získala svou popularitu neuvěřitelně rychle. Kapela se během své kariéry zúčastnila již stovek různých koncertních show, kde sklidila nemalý úspěch. Kapela má na kontě 2 sólová alba, z čehož to debutové „Take To The Skies“ dosáhlo až na 4. místo v oficiální UK Album Charts. Druhé album „Common Dreads“ vyšlo v červnu letošního roku a aktuálně začíná na 16. místě.

Nenechte si ujít jednu z nejvíce ovlivňujících kapel 90tých let a jejich světoznámé hity!

Datum: 27. listopadu 2009
Místo: Tesla Arena, Praha
Start: 20.00
Předprodej: www.ticketportal.cz, www.sazkaticket.cz od 890,-

Koncert pořádá WTF Entertainment a česká verze MTV.
 
Legendární The Prodigy se vrací do Prahy!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016