PARTYINFO

 

DRUMIX 4 WARM-UP

Datum konání:
05.09.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (malá scéna)
DJs:
Nitrous (Shadowbox.cz), Beast 67 (Drumandbass.cz), Rudeboy (Shadowbox.cz), M4Y4 (Shadowbox.cz), ahZ (Stonedraiderz.cz)
divadelní bar - Kubatko (Westbay, Defunked), Los Fishos Acidos (DB Booking), Nikola (Conspiracydjs.com)
Info:
http://www.drumix.cz
info@drumix.cz
Popis:
start 20:00, vstup zdarma, když přijdete v plážovém oblečení, ostatní 50 czk
 
 
DrumiX 4 warm up @ Palác Akropolis
I když to jistě neradi slyšíte, konec prázdnin se blíží mílovými kroky. Stejně tak se blíží datum čtvrtého DrumiXu, který se uskuteční 3. 10. v pražském klubu Lávka. Obsazení v podobě anglického SPORa a Inside Infa a ruského Sinteze bude tentokrát opravdu solidní a je proto nutné se na něj pořádně připravit. Zářijová zahřívačka se proto odehraje 5. září v pražském Paláci Akropolis, vstupné se za určitých okolností platit nebude, u vstupu najdete placky zdarma a za vstupem vás čekají hned 2 stage.
 


Drum’n'bassovou místnost (Malá Scéna) budou kromě drumiXí partičky (Rudeboy, M4Y4, ahZ) okupovat moderátor Rádia 1, opravdu kvalitní DJ s rozumnou a moderní selekcí a zástupce serveru Shadowbox.cz, DJ Nitrous a šéf stránek Drumandbass.cz, člověk, stojící za rádiovém pořadem Drum’n'bass, tak jak to jde a jeden z nejdéle hrajících DJs u nás – Beast 67. O kvalitní selekci jistě nebude nouze, pánové to dokazují snad každý víkend na nesčetném množství akcí či ve svých studiových setech. Nitrousův aktuální z Rádia 23 stáhnete zde, Beast naposledy namíchal deepový mix Other Side, který najdete tady.

Druhá stage (Divadelní bar) bude pod taktovkou house, elektro & breakz DJs. Pozvání přijal přední český producent, vydávající na labelech jako Westbay nebo Defunked, Kubatko. Ačkoliv Kubatko vydává a hraje převážně drum’n'bass, pro DrumiX Warm-Up si přichystá speciální 4×4 house set. Support mu obstarají dvojka Los Fishos Acidos a breakbeatový Nikola. Na své si tak přijde každý.

Jak již jsme naznačovali v úvodu, vstupné se neplatí, resp. platit nemusí. A to za jistých podmínek. Stačí přijít ve vyletněném plážovém oblečení a do Akropole můžete vstoupit zcela zdarma. Pokud se vám do toho nebude chtít, nezoufejte - zaplatíte jen 50 Kč. Navíc, u vstupu bude pro prvních 100 nejrychlejších nachystáno 100 odznáčků DrumiX zdarma tak, jak je znáte z předchozích akcí.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016