PARTYINFO

 

FASHION TV PRESENTS VOGUE PARTY & EXCLUSIVE FASHION SHOW

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane, Orbith, Fcuk, Carl Lope, Trancegate, Deff
Popis:
start 23:00, vstup 200 czk, vip 500 czk, Fashion show 3 mladých módních návrhářů Petry Effemberkové, Jany Minaříkové a Lenky Cábové
Line-up:
Program akce - Backbone stage:

22:00 - 00:00 Fcuk
00:00 - 00:45 Trancegate
00:45 - 01:00 Módní přehlídka
01:00 - 03:00 LayDee Jane
03:00 - 04:30 Orbith
04:30 - 06:00 Carl Lope

Second stage:

23:00 - 04:30 DejFF, Carl Lope
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Vogue - Stylová módní i hudební show v pátek v pražské Mecce
První podzimní Vogue - party, která vám bude slušet!
Po prázdninové pauze přichází pokračování oblíbené klubové noci VOGUE. Přináší unikátní kombinaci toho nejlepšího z taneční scény a přehlídku módních kreací nadějných českých návrhářů. VOGUE připravuje Djka LayDee Jane, známá svou zálibou v extravagantní módě. Jako hosty si tentokrát přizvala Dj Orbitha, dále představí Dj Fcuk, Carl Lope a projekt Trancegate.
 

V pátek 2. října dostanou v pražském klubu Mecca opět prostor začínající módní návrháři, aby představili svůj pohled na současnou módu. V rámci prvního podzimního dílu klubové noci VOGUE se mohou návštěvníci těšit na atraktivní fashion show a sety předních českých Djs. Zakladatelkou a hlavní tváří VOGUE je oblíbená DJka LayDee Jane. Její spojení s VOGUE vůbec není náhodné, neboť sama LayDee Jane je velkým fanouškem originální módy.

VOGUE je určitě dosti nevšedním konceptem v porovnání s některými pražskými klubovými nocemi. Chceme totiž nabídnout návštěvníkům vedle skvělé muziky ještě další zážitky a současně dáváme prostor talentovaným módním návrhářům, o kterých v budoucnu ještě uslyšíme,“ popisuje hlavní myšlenku noci VOGUE její rezidentka LayDee Jane.

Extravagance, tvůrčí svěžest i originalita, to jsou hlavní atributy představované módní kolekce, avšak charakterizují i hudební koncepci celého večera. Za mixpultem se kromě LayDee Jane objeví i legendární brněnský DJ Orbith, který stále patří mezi djská jména, která udávají zvuk české taneční scény.  Pravidelným hostem VOGUE je DJ Fcuk a zahraje také Dj Carl Lope. Vlastní aktuální tvorbu představí hudební projekt Trancegate. Těšit se tak můžete na novinky z EP Night Essentials, které nedávno vydal.

NEPŘEHLÉDNĚTE TERMÍNY DALŠÍCH VOGUE:
6. 11. 2009 - VOGUE: Dance4Life edition
DJs: LAYDEE JANE, JESSE VOORN
Clara Bailar, Trancegate, Fcuk, DejFF, Carl Lope

24. 12. 2009, VOGUE: Christmas edition
Djs: LAYDEE JANE, Pete Walk, Fcuk, Trancegate, DejFF

Více informací:

LayDee Jane: www.laydeejane.eu; www.myspace.com/djlaydeejane
Orbith: www.djorbith.com; www.myspace.com/djorbith
Trancegate: www.myspace.com/trancegatelive
Fcuk: www.idj.cz/fcuk/
Carl Lope: www.carllope.cz/

LayDee Jane je momentálně 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA, podle žebříčku The DJ List patří dokonce mezi 30 nejoblíbenějších trance DJs na světě. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.

www.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016