PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS MUSICAL RECOVERY SPECIALIST

Datum konání:
31.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nesquik (Rehab resident, djnesquik.com), Bela En (TV Ocko, ocko.tv), Martin Streed (Kiss Morava, playa.cz)
2nd Platinum Soul stage: Omar & guests
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 23:00, volný vstup s meccamagazín ústřižky a pro holky do 24:00, předprodej na ticketpro.cz za 160 czk, normal 190 czk, vip 790 czk, guestlist - platnost do půlnoci, official after party @ Studio 54 & Le Clan, Rehab sestřičky, Rehab dekorace, 3D projekce & visual, 100 x zdarma Rehab CD
 
 
Rehab Presents Musical Recovery Specialist tuto sobotu v Mecce
Doktor House doporučuje sobotní Rehab v klubu Mecca! Rehabilitační DJská elita vás přivítá v doktorských pláštích a samozřejmě za asistence populárních Rehab sestriček.
 


Rezident a spoluzakladatel noci Nesquik se po létě stráveném v Barceloně a na Ibize, vrací plně vybaven a posílen o nové hudební poznatky. Velmi rád se s vámi podělí o to, jaké léčby jsou právě teď „IN“. Jeho poslední velké vystoupení jste měli možnost zažít na srpnovém Prague “Summer Sessions“ s legendárním Carlem Coxem. Speciálním hostem číslo jedna v této edici bude domácí borec Béla En - DJ, moderátor a komentátor v jednom. Po dvouletém působení v herním pořadu Game Page v České Televizi se Béla objevuje v září 2003 na obrazovce hudební TV Óčko, a to ve speciálu o taneční hudbě - Frisbee. Mezi vrcholné momenty Frisbee patří Bélovy rozhovory s Davidem Moralesem, Mobym, Paulem Van Dykem, Ericem Prydzem, Tomem Middletonem, Modjo, Faithless nebo jeho pravidelné moderování TV přenosu z Love Parade! Těšit se můžete na noc plnou progressive a tech-house music. Host číslo dva nebude rovněž žádný outsider, ale ostřílený DJ a komentátor Martin Streed, ze stáje Playa. Jeho sety a rozhovory můžete slyšet na rádiu Kiss Morava, kde je je rezidentem tanečního pořadu Kissmania. Spodní RnB & Hip Hop stage tradičně rozjede projekt Platinum Soul v čele s DJs Omarem a jeho specialními hosty. Holky mají do půlnoci vstupné zdarma a prvních 100 pacientů obdrží mixed CD “Planet Rehab 2009“. Luxusní sexy sestřičky, projekce a stylové Rehab dekorace se postarají o jedinečnou vizuální stránku noci, protože Rehab je hudební rehabilitace, na kterou se hned tak nezapomíná. Start ve 23:00!

Volný vstup s meccamagazín ústřižky a pro holky do 24:00!

VSTUP: 190 CZK
VIP: 790 CZK
PŘEDPRODEJ: 160 CZK (www.ticketpro.cz)
INFO: rehabnight.com, www.myspace.com/rehabnight, www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016