PARTYINFO

 

BUBBLES VS. PULZAR

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Olomouc - KD Sidia
DJs:
Ben Sims (Splitmusic.net, uk), Felipe (Titan, at), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Ravic, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Jamal DJs (Nubreed.cz)
Popis:
start 22:00
Line-up:
19:30 - 21:00 Výherce idj.cz Scarpo
21:00 - 22:30 Heaton vs Jeaniss
22:30 - 00:00 Michael C vs Wolscha vs Jakub Strings
00:00 - 01:00 Felipe
01:00 - 03:00 Ben Sims
03:00 - 04:00 Michael Scuberman vs Dj Home
04:00 - 05:00 Ravic
05:00 - 06:00 Jamal Djs
 
 
 
Záverečné informace k Bubbles vs Pulzar s Benem Simsem Felipe: "Vždycky jsem to v Čechách měl hodně rád" Pulzar vs Bubbles už se blíží mílovými kroky
Heaton a Jeaniss v rozhovoru k akci Bubbles vs. Pulzar
Heaton & Jeaniss jsou dvě mladé, velmi talentované audio-vizuální dračice, které spojí síly, aby se poprvé předvedli ve společném progressivo-tranceovém setu na velké akci. Mají cit pro hudbu, mají cit pro tanec, jejich elegance a krása hvězd se dotýká a jejich hudba, hmm, krásně zní a ještě líp se poslouchá.
Jeaniss se ptá Heaton.
 
Jeaniss: Tak mě třeba pověz: Když si stoupneš za pult před dav lidí a začínáš hrát, co přesně cítíš? Vím, že po každé je to jiné, ale zažíváš někdy trému?

Heaton: No, hrát si tady na tvrďáka Chucka nebudu, jistě bych lhala, kdybych pronesla, že trému nemám. Občas se s ním potýkám, ale zas je pravda, že to není to pravé rozrušení, které by mě mělo natolik zparalyzovat, že bych nebyla ani schopna strčit cédéčko do playeru :) Spíš to u mě probíhá následovně; posílím se nějakým panákem a posléze, to ze mě vše opadne a dokonce mě začnou i svědit prsty, jak už se tam moc těším ;) A ve chvíli, kdy se objeví z publika první upřímní naklonění lidé, tak to (nejenom djovské) zadostiučinění trhá přímo stupnici teploměru :)



Jeaniss: Taková klasická otázka: Co Ti dalo podmět k tomu začít skládat muziku? Člověka může vítr zavát úplně kamkoli, tak nám pověz jak se holka, která hraje hokej, dostane ke skládání hudby?

Heaton: Co se týče hudby samotné, to už bylo odjakživa ve mně. Hokej byl sice tou stejnou měrou také můj smysl života, ale tomu přesto trvalo 10 let, než jsem zjistila, že jej chci vykonávat. Kdežto hudba rostla se mnou. Již jako malá, která se potýkala s donucení hrát povinně na flétnu, jsem - i přes její veškerý odpor k ní - skládala vlastní písničky a to tím stylem, že jsem popadla notový sešit a propiska mi už jen kmitala :) Bavilo mě hrát si jen tak sama pro sebe i na kytaru, vibrafon, piano či klavír. No a když jsem poprvé měla možnost sáhnout na keyboard, kde už byly nějakým způsobem integrované bicí atd., tak jsem k tomu málem přirostla jak houba, jak jsem se od toho nemohla hnout, haha! Dokonce se mi i teď nedávno stalo, že má vlastní sestra, která uskutečnila v bytě mých rodičů takový radikální úklid, až při tom poklízecím amoku někde vyštrachala starou kazetu, kterou jsem nahrávala snad v mých pěti letech a tam těžký můj repertoár za doprovodu toho děckého rádia... No konečná!!! Když jsem to slyšela, zrudla jsem až tam, kde mi nohy rostou! A poté mi už jen s úsměvem na rtech sdělila, že to byla doopravdy otázka času, kdy se tomu začnu věnovat naplno :)

Jeaniss: Máš nějáky svůj track, který prostě vždycky musíš zahrát? Takový, který se Ti úplně dostal pod kůži a nemůžeš se ho zbavit? Ten který ti neustále zní v hlavě?

Heaton: No samozřejmě! Sice už bych si jej netroufla zahrát, už je to přece jenom těžké "zpátky do minulosti", avšak je pravda, že naposled, co jsem byla na takové hodně free akci, jsem se nebála z toho cédéčka pavouka odfouknout :) Můj favorit je jednoznačně Basic Perspective - Small step one the other side (Elevation remix)!!! Pokaždé když jej slyším, derou se mi hotově slzy do očí. Možná asi proto, že mně k tomu tracku váže určitá životní etapa, ale i přesto v sobě skrývá mnohem víc, než jen mé niterné vzpomínky. A druhý TOP je Latigidi - Its Time (Antidotes Elektrified remix) z důvodu toho hlavního synťáku, který tam v průběhu tracku nabíhá. Ten zvuk je přímo hypnotizující. Neumím jej přesně definovat, je zvláštní, leč přesto nese v pozadí své rezonance pomyslný sypot rolniček s tím, že v jeho středech se snoubí se skelným zněním... No prostě úžasné... S takovou si posléze doopravdy připadám, jak kdyby tohle byla hudba, která dokonale zaručí mému vědomí switch-off :)

Jeaniss: Chtěla si někdy udělat něco šíleného? Třeba se jen tak vytrhnout ze života a postavit se klidně na hlavu? Nebo je to na tvém denním pořádku vyvádět šílenosti? :)

Heaton: Héééj. Asi těžko :) Adrenalinový typ jsem hodně, to je pravda, ale je fakt, že jako mladší jsem byla víc divočejší (v rámci možností, samozřejmě ;), až do doby, kdy přišla jedna nejmenovaná osoba, která mě naučila mnohem víc než jen motta: opatrnosti není nikdy dost!
 
Jeaniss: Ááá otázka na závěr: Podle mě není špatné, kdyby aspoň jedna otázka byla společná, tudíž se tě také zeptám; jaký je tvůj snový club. Existuje takový? Nebo si nějaký jednou založíš? :)

Dobrá myšlenková úvaha, Jeaniss, jsem pro ;) No pro mě byl určitě odjakživa sen ostravský Fabric! Pokáždé jsem si říkala, že až se tam jednou za ten pult postavím, budu se plácat po rameni, jaký to nejsem pašák, který už bůh ví co nedokázal... A 9.10. se mi ten sen splní... Ale největší vtip je v tom, že se stejnak ustavičně cítím tam, kde jsem! Žádný pomyslný vyšší level - než jak jsem si zpočátku myslela  :) A ve světě? Myslím, že s Amnesií je asi zbytečné se zmiňovat ;) A co se týče se založením clubu... Hmm... Neříkám, že mě už nenapadly podobné zvraty, leč to je všechno ještě ve hvězdách. Je to, jak kdybych už nyní přemýšlela, jaké si dám dřevěné provedení na svou vlastní rakev; říkám, na to je ještě moc brzy :)

Na party Bubbles vs Pulzar 2.10. v olomouckém kulturním domě Sidia vystoupí djs: Ben Sims ( Uk, Splitmusic.net), Felipe (At, Titan), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Ravic, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton a Jamal Djs (Nubreed.cz). Akci otevře výherce naší velké soutěže pro všechny začínající djs na stránce idj.cz.  
 
Začíná nová éra party Bubbles!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z Bena Simse na Bubbles vs Pulzar
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016