PARTYINFO

 

BUBBLES VS. PULZAR

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Olomouc - KD Sidia
DJs:
Ben Sims (Splitmusic.net, uk), Felipe (Titan, at), Michael C & Wolscha feat. Jakub strings on Violin, Ravic, Home vs Scuberman, Jeaniss vs Heaton, Jamal DJs (Nubreed.cz)
Popis:
start 22:00
Line-up:
19:30 - 21:00 Výherce idj.cz Scarpo
21:00 - 22:30 Heaton vs Jeaniss
22:30 - 00:00 Michael C vs Wolscha vs Jakub Strings
00:00 - 01:00 Felipe
01:00 - 03:00 Ben Sims
03:00 - 04:00 Michael Scuberman vs Dj Home
04:00 - 05:00 Ravic
05:00 - 06:00 Jamal Djs
 
 
 
Záverečné informace k Bubbles vs Pulzar s Benem Simsem Felipe: "Vždycky jsem to v Čechách měl hodně rád" Pulzar vs Bubbles už se blíží mílovými kroky Heaton a Jeaniss v rozhovoru k akci Bubbles vs. Pulzar
Začíná nová éra party Bubbles!
Máme výbornou zprávu pro všechny příznivce taneční hudby. Dne 2. října se v prostorách největšího společensko-kulturního prostoru v Olomouci, KD Sidia, uskuteční vám všem dobře známá a oblíbená párty Bubbles. Tentokrát, ale nepůjde o klasickou párty Bubbles, tak jak jste ji znali dosud.
 
Bubbles team se, díky cíli přivést do Olomouce nejzářivější djské hvězdy, rozhodl spojit s libereckou párty Pulzar. Toto spojení posune Bubbles o několik stupínků výše. Začíná tak nová éra této akce a ponese jméno BUBBLES vs PULSAR. Na každém dalším díle se dočkáte nejlepších djských lahůdek a audiovizuální show, se kterými jste se mohli setkat jen na největších akcích.

Na první díl nové éry přijede zahrát světová legenda, anglická techno jednička, mistr tří gramofonů, BEN SIMS. Ben je připravený, za podpory vašich hlasivek a chystané ohromující audio-vizuální show, doslova ,,rozsekat,, vaše dřívější představy o dobré akci. Svým funky tribal technem, které nepodmanil posledním minimalistickým trendům a úžasným mixovacím schopnostem se řadí mezi nejvytíženější a nejoblíbenější techno dje světa. V ČR jste se s ním mohli například setkat jako headlinerem akcí Apokalypsa či Citadela.

Veškeré informace ohledně dalších djs, předprodejních místech a ostatních důležitých informací naleznete na webu hlavního mediálního partnera této akce www.rave.cz či na domovských stránkách www.myspace.com/bubblesteam.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z Bena Simse na Bubbles vs Pulzar
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016