PARTYINFO

 

EPILEPSIA

Datum konání:
17.10.2009 - sobota
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Temper D (offkey, uk), Cooh (offkey, bg), Saboteur (dfc), Smario (mktbros), Ix-Tremist, Daffy, Expendable (drtek.cz), výherce souteže, Roz-hlas, Janych, Krop-@tko (drtek.cz), Czenda, Waran (rebellions), výherce soutěže
Info:
http://www.drtek.cz
drtek.crew@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 130 czk, poté 150 czk, videoprojekce 2 kango
 
 
Temper D a Cooh headlinery akce Epilepsia v olomouckém S-Klubu
 
 
Čas výjimečné Epilepsia párty se blíží. Všichni si zapište do paměti,že 17.10.2009 v olomouckém S-klubu (AMC) propukne nehorázné peklo!!! Do Olomouce zavítají dva umělci z Offkey rodiny, producenti a djové v jednom. První z nich je z nich je mistr mixu TEMPER D z Velké Británie, jehož jste mohli slyšet v létě na velkém open air festivalu Let It Roll nebo na Therrapy Session. Druhým jmenovaným je, mladý drtikol, COOH z Bulharska, známý také z Therrapy Session. Pořádně ujetou párty, doplní hned dvě scény, na kterých se předvedou také umělci z celé České Republiky, ale i místní borci; Saboteur (DFC), Ix-Tremist vs. Daffy (Drtek.cz), Smario (Mktbros.org), výherce soutěže Vex (Basscoffee), Czenda, Waran (Rebellions.info); Roz-hlas, Janych, Krop-@tko (Drtek.cz) a druhý výherce soutěže Marthyx (Stepforward).

Na této vypečené akci nesmíte chybět! Těšte se pořádnou laser show, videoprojekce od dvou klokanů (2 KANGOO), na 3 bary (kde o pivo a dobré ceny na baru nebude nouze), fotbálky, dekorace, každý desátý u vstupu malý dárek a spoustu dalších vychytávek. Nebojte se zažít pořádný cirkus!

(rezervace(tecka)epilepsia(zavinac)drtek(tecka)cz) kde bude uvedeno celé tvé jméno a kolik lístků rezervovat maximum je 5 lístků, příchod do 00h. cena 130,-Kč. Kapacita klubu je omezena. Na místě bude dostatečné množství lístků. Fotopasy: na email: anarchac(zavinac)seznam(tecka)cz

20 KW POWER SOUND, LIGHT SHOW, DECORATION.
Každý desátý obdrží u vstupu malý dárek.
2 BARS, FOTBÁLKOS, ŠATNA, VIP BAR.
VIDEOPROJEKCE 2 KANGOO

Trocha toho co o nich víme:

TEMPER D (Velká Británie,Offkey) 

Temper D světu už dlouho ukazuje, že hraní na tři gramofony pro něj není žádný problém. Stal se proto uznávaným DJem a zároveň se mu jako producentovi podařilo protlačil styl, propojující techno a drum and bass.

Každý, kdo od Dave Bowlese aka Tempera D něco slyšel, pochopí, odkud vane jeho inspirační vítr. Zeptáte-li se ho na jména, která měla na jeho hudební cítění vliv, vysype na Vás všechny nejznámější techno legendy. Zamlada totiž pařil na ravech na Richie Hawtina, Jeffa Millse nebo Bena Simmse. Ačkoli je dnes řazen mezi jména první djské linie, přístup k výplni setu má naprosto opačný než většina UK elity. Na situaci, kdy na jednom mejdle od 10 DJs zazní Prodigy remixy 10 krát s rewindem, má stejný názor jako každý soudný člověk. Je znechucený DJi, kteří v setech tlačí co nejvíc tracků ze svého labelu a nebo se snaží vytahovat tím, co sehnali za exkluzivní materiál, bez ohledu na to, jestli se jim vůbec líbí. Temper se narozdíl od všech snaží přepínat mezi všemi poddruhy drum and bassu tak, aby si sám přišel na své, a zároveň věnuje pozornost náladě tančícího davu, aby mohl přizpůsobovat selekci jeho potřebám. Vše ve spojení s dokonalým technickým výkonem vycházejícím z fascinace minimal technem, které umí maximálně energicky nabít každého posluchače.

A jak je na tom Temper D s tvorbou tracků? Producetská sláva odstartovala ve spojení s kamarádem ze studií - Exilem. Vydali spolu roku 2002 pecku Warehouse na labelu Renegade Hardware a okamžitě tak zapadli do setů těch nejdůležitějších zvířat. Bohužel se spolupráce ukázala jako nefunkční, Exile se zasekl na vymazlování a objevování specifik zvukového inženýrství, bez ohledu na výsledek, Tempera D táhla v první řadě vidina tvorby tracků pro parket. Další osudové setkání na sebe však nenechalo dlouho čekat a Dave potkává kytaristu a producenta K-Fire. Ihned po vzniku prvních tracků získali pozitivní feedback od lidí jako Klute, Raiden, Adam F a dalších, a brzy tak mohli slavit úspěchy na labelech jako Invader, Cell a Uprising. Vzájemná podpora s Raidenem, který zakládá label Off-Key, vede k následnému objevení dalších podobně smýšlejících producentů a získávají tak do pomyslné party producenty jako Prode a Propaganda a začínají udávat tempo novému stylu drum and bassu. Techno přenesené do rytmu dnb si rychle našlo zástupy fanoušků - tracky Tempera D + K Fire a ostatních vyplnily díru na trhu a využily maximálně objevený potenciál.

Jméno Tempera D si možná pamatujete i v souvislosti s DJskou soutěží, která proběhla na nejdůležitějším britském drum and bassovém serveru Dogs On Acid. S přehledem ji vyhrál a následovalo pak účinkování po celé Velké Británii a Evropě. Za poslední dobu se podíval nejen do Německa, Španělska či Portugalska, ale zavítal i k nám, na Ukrajinu, do Estonska nebo Rumunska a hlavně se účastnil mega mejdel v Anglii za přítomnosti největších bossů typu Andy C nebo Mampi Swift. A co dělá Tempera D tak zajímavým? Díky dřině za gramci dnes přivádí k údivu (a někdy až k infarktu) každého, kdo mu dá šanci. Řeknete si, že bezchybná energická mixáž není v dnešní době nic výjimečného, a že skvělých DJs jsou tuny. Ale dokonalé hraní ze tří gramců, to už zavání velkým talentem. V poslední době si vychytává stejně famózně i hru ze dvou gramců a dvou CD playerů.

Zdroj Text: Bifidus Aktif www.shadowbox.cz
Set ke stažení: zde



COOH (Bulharsko, Position Chrome, Subsistenz, Obscene, Offkey)
 
Bulharsko není žádnou drum and bassovou velmocí, ovšem i zde se rodí talenty. Jedním z nich je dnes již světové jméno COOH.

Ve svých 16ti letech začal hrát na basovou kytaru v heavymetalové kapele a již v 18ti se začal zabývat svou vlastní produkcí. Nyní je mu 23 let a už má na svém kontě více jak desítku vinylů a šest vydaných CD. Spolu s Valerim Sholevskim (Ogonek) začal propagovat dnb v Bulharsku, nesoucí patriotický odkaz mladé generaci, a hraný v mnoha renomovaných klubech hlavního města Sofie.

Postupem času začal jeho styl získávat na významu až do doby, kdy se zhlédl v současném tvrdém a temném zvuku dnb. Zároveň ale produkoval i liquid a atmospheric dnb, IDM, breakbeat, dowtempo a v neposlední řadě i jazz. Vystupoval na mnoha velkých festivalech jako člen kvinteta Stoyan-Yankulovov. Paralelně s komponováním hudby pracuje ve sféře umění, studiem, kreslením grafik a na přípravě nápaditých kolekcí prací.

Spolupracuje s: Ogonek (BG); Diode(USA); Odity (UK); Audio (UK); Donny (UK); RAkoon (GER); DJ Jeph (CAN); Future Blues (UK); Black Science Project (UK); Liquid Beats (UK); AdamC (USA); Shultz (SRB); Paralizah (RUS); Kind Of Zero (UKR); Mloski (BG); Flip Beat (BG)

Jeho tracky kolují v setech takových jmen jako Dom&Roland; Gridlok; Tech Itch; The Panacea; Teebee; Robyn Chaos; Bad Company; Spor; Future Prophecies; DJ SS; Goldie a mnoho dalších.

Zdroj text: www.dvoikatroika.cz
Set ke stažení: zde
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016