PARTYINFO

 

PINGPONG BATTLE

Datum konání:
23.10.2009 - pátek
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Tommi Vega vs. Deep J, Cuffia vs. The Jesus Shining
 
 
Ping-Pong Battle v brněnském klubu Mersey
Nevšední akce, především stylem prezentace vystupujících DJs. Ti jsou nuceni upustit od svých klasických mixsetů a přiklonit se k improvizaci, hrání probíhá systémem back2back nebo-li ping-pong, tzn. vystupující djs se střídají po jednom tracku.
 
Ping-Pong Battle (PPB) je soutěž, DJ se snaží zaujmout porotu a tím je samotné publikum, které si zvolí svého vítěze. Setkávají se soupeři, které nespojuje úplně stejný žánr taneční hudby, což je pro návštěvníky další zajímavostí. Nejenom pro vítěze PPB, ale i pro návštěvníky jsou přichystány zajímavé výhry.

Nápad se zrodil, protože jsme se na akcích začali čím dál více setkávat s určitým stereotypem vystupujících DJs a samotným průběhem akce. Důležitou součástí PPB je moderátor večera, který je dnes bohužel považován za „prvek zapomenuté klubové zábavy“. Každé sportovní utkání však potřebuje určitého moderátora – rozhodčího. :)

Na blížícím PPB 23.10.2009 v Mersey se utkají Tommi Vega vs. Deep J. Ani jeden není žádným nováčkem na DJské scéně. Tommi Vega, který začal gramofonové desky roztáčet od roku 2001 a do povědomí lidí se dostal především svými pestrými sety, ve kterých se setkáte s množstvím žánrů, např. electro, indie, bassline, fidgethouse, ghetto, baile… Jeho soupeřem je Deep J, český zástupce odnože house music tzv. Jackin House, v jeho setech však najdete i prvky breakbeatu. Pobavit vás svými hity přijdou také The Jesus Shining , nazýváni „Greatest Kids Collective“ vs. Cuffia. Proto počítejte s pestrostí podávaných skladeb a vystoupením DJs bojujících o vaší přízeň.

Video z předešlého dílu PPB


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016