PARTYINFO

 

TECHNO BEATY 10

Datum konání:
02.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Nika 77, Skillz Brothaz, Calbee, Chud, Šmuk
 
 
Jubilejní 10. Techno Beaty rozduní tento pátek klub Touster
Po dlouhé letní odmlce se Duality DJs opět vracejí na místo činu. Konkrétně do Tousteru, 2.10. od 21hod na pravidelné klubové noci Techno Beaty. Tento díl má pořadové číslo 10, takže nás čeká malá oslavička této tradiční a zaběhlé klubovky, na které stále můžete slyšet to pravé klubové techno v krásném prostoru klubu Touster.
 
Pro tentokrát jsme si pro Vás, jako vždy, připravili zajímavý lineup. Pozvání přijal live projekt SKILLZ BROTHAZ duo Mind a Drex až z dalekých Domažlic. Ke svému velice pestrému setu musí mít také adekvátní vybavení a to konkrétně 2 gramofony, CD přehrávač, 2 mixpulty, notebook s Abletonem a vlastní tvorbou. Tito pánové hráli mimo jiné na letošním Pigfestu, ale stihli si zahrát i mimo ČR a to například v Holandsku či Slovensku.

Dále se nám představí stálice na české techno scéně, půvabná djka s neméně půvabným djským přednesem, Nika77. Nika je na našich akcích takřka rezidentní DJ a máme k tomu jednoduchý a pádný důvod. Nám i Vám se prostě její styl i pohled na ni líbí. Další, kdo podpoří naše malé jubileum je DJka Calbee. Calbee je nový talent a její zvuk a tvrdší techno nenechá nikoho v klidu. Pro náš večírek ideální volba. A jak bývá zvykem, své umění také předneseme my, Duality DJs, Chud a Šmuk. Šmuk nám poškrábe pár svých desek jeho kreativním scratchováním, které nás velice baví. Chud pustí ve svém setu inteligentní a promyšlené zvuky na rozmezí mnoha ´´tech´´ hudebních stylů.

Dále jsme pak pro Vás připravili ve spolupráci s party drinkem Fluegel malé překvapení. Tento drink s červenou vodkou, příměsí guarany a kofeinu, nikdy nepijete sami a to za přispění malého rituálu, který nás ten večer budou učit krásné hostesky. Krásné hostesky, oblečené do přilehavých kostýmků, jistě ocení mužská část publika. A poslední důležitá informace pro Vás zní, že náš kamarád a v mnoha aktivitách předseda Ludwig von Holotman, zde oslaví své 28. narozeniny. Kdo ho nezná, jistě bude mít možnost se seznámit na tomto večírku. Kdo Honzíka zná, určitě nenajde lepší příležitost mu pogratulovat osobně v Tousteru.

Závěr: party, DJs, skvělá hudba, krásný prostor, kamarádi, dobrá atmosféra, hostesky, narozeninová oslava a v neposlední řadě rozloučení s létem a přivítání podzimní klubové sezony ═ Techno Beaty 10!

Více informací naleznete na: www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016