PARTYINFO

 

ZODIAC

Datum konání:
16.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Clara Bailar, MaryEn, Mar All, MD-Phono vs Code 69, Tokátko
 
 
Clara Bailar a MeryEn hlavními hosty pátečního Zodiacu Libra v pražském Tousteru 16.10.!
Bezesporu v součanosti nejpopulárnější pravidelná noc pražského klubu Touster - Zodiac, na které budou mít možnost oslavit své narozeniny všechny Libry - tedy váhy, slibuje další parádní mejdan, na kterém vystoupí jako hlavní hosté djanes Clara Bailar a MeryEn.
 
Po velmi úspěšném zářiovém vydání s djem Orbithem, se populární party Zodiac, jež se dostává pražským clubberům stále více pod kůži, hlásí s říjnovým vydáním tentokrát s podtitulem Libra, takže ať už jste znamením váhy nebo ne a váháte kam vyrazit tento pátek, měli by jste si tuto akci zapsat do vašich party kalendářů!

Headlinerem večera bude osobitá djka a producentka pravidelně vystupující v zahraničí a na předních domácích parties a festivalech - Clara Bailar, kterou Vám určitě nemusíme více představovat. Sekundovat jí bude půvabná a talentovaná MeryEn, která pravidelně baví partypople v menších i větších klubech po celé České republice.  

O support se postará brilantní Ravic,  který všechny přítomné pobaví dynamickým techno soundem, ve speciálním versus setu dvojice Code 69 a MD-Phono, Mar All a Tokátko.

Opravdu nevšední mejdan s ojedinělým konceptem a parádní atmosférou, která Vás doslova vtáhne - to je říjnový Zodiac!

více informací naleznete na: www.touster.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016