PARTYINFO

 

NEO VIOLENCE

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
PopBitch (Ektiv Management/Kollektiva, hu) + friends, Z-KAT (Electrostimulation Rec., uk), dMIT.RY (Neo Violence/Plastique'Elastique')
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Neo Violence - další pokračování dMIT.RYho srdcovky již tuto sobotu v Tousteru
Po místních anglánech Tuca a Quima si pro vás rezidenti tohoto vytříbeného eventu připravili dalšího zahraničního hosta. Přijede až z maďarské Budapešti, hlava Ektiv Managementu, pořadatel Kollektiva parties (nejproslulejší rave v Maďarsku) - PopBitch.
 
Těm z Vás, kteří si možná pamatuji bývalou residenci Heartbeats v klubu Bordo (budiž mu země lehká), bude toto jméno znít povědomě. PopBitch totiž už v Praze hrál koncem roku 2007 s kolegou TMX. Je to skvěly DJ, který si jako spousta dalších začal ulítávát na hutných bassových linkách. Rozhodně Vás nebude šetřit, stejně jako dMIT.RY a Z-Kat, který se po měsíční pauze vrátil opět z UK do Prahy a určitě zahraje spoustu nových tracků z jeho labelu Electrostimulation.

Proslýchá se, že headliner PopBitch s sebou možná přiveze i své kolegy z Ektivu, takže je velmi pravděpodobné, že dojde na pořádný maďarský battle!

Suma Sumarum:

DJs - PopBitch (Hu, Ektiv Management/Kollektiva) + friends, Z-KAT (UK, Electrostimulation Rec.), dMIT.RY (Neo Violence/Plastique'Elastique')

Vstup opět free po celou noc!!!

Sponsored by: www.freshlabels.cz, www.wesc.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016