PARTYINFO

 

PURE

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Armin van Buuren, Blake Jarrell, Rank 1, Michal Poliak
Info:
http://www.pureprague.cz
Popis:
vstup 650/750/890 czk, vip 1500 czk
Line-up:
22:00 Blake Jarrell
00:00 ARMIN VAN BUUREN (4 hrs set / změna času o hodinu zpět)
03:00 Rank 1
05:00 Michal Poliak
06:00 END
 
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k PURE XL Edition s Arminem van Buurenem Rank 1: "Není dobrá a špatná hudba, je jen hudba, která se ti líbí a nelíbí…"
Kdo vystoupí s Arminem van Buurenem příští sobotu v Praze?
Světová DJská jednička Armin van Buuren se vrací do Prahy, a to v rámci světového turné k čtvrté řadě kompilace Universal Religion, aby vystoupil na letos posledním speciálním vydání noci PURE s podtitulem XL Edition v sobotu 24. října v Incheba Areně. Ani tentokrát nebude Armin jediným hostem večera.
 
Publikum rozehřeje Blake Jarrell, který se začal zajímat o DJing ve svém rodném městě New Orleans. Jak sám říká „Pak se v mém životě stala ta nejhorší, ale nejlepší věc, která mě kdy potkala“. Hrůzný hurikán Kathrina, který zatopil a zničil velkou část města, Blakeu Jarrellovi doslova změnil život. Další cesta byla do Chicaga, kde se zamiloval do house, techna a trance music. Přinesl své demo Arminovi van Buurenovi a zadařilo se. Začal dělat předskokana k jeho koncertům a v dnešní době je již úspěšným producentem a DJem. Armin o něm minulý rok řekl, že je to „Objev roku 2008“! Momentálně sklízí úspěchy se svým posledním albem Concentrate 2009.

Dalšími vystupujícími budou holandští Rank 1, kteří sklidili velký úspěch se svým živým vystoupením na loňské Transmission a tentokrát je uvidíte ve speciálním DJ setu. Rank 1 založili tento název jako vtip, neboť rank 1 znamená první místo. Mysleli, že by bylo zajímavé vidět takovýto název projektu na prvních místech hitparád. Tento vtip se však stal skutečností, když jejich první velký hit „Airwave“ zaujal první příčky. Poté měli spoustu dalších skladeb jako „Such Is Life“, která byla hymnou k Sensation 2001, dále pak „Awakening“, „Sensation Anthem 2002“ a „Beats@Rank1.com”, která se stala hymnou k Trance Energy 2005. Piet & Benno mají na svém kontě také remixy pro taková jména jako jsou Freddy Mercury, Ferry Corsten, Cosmic Gate, Marcel Woods či Cygnus X.

Domácí taneční scénu zastoupí český DJ a producent Michal Poliak, který jako jeden z mála DJů začal svou kariéru nejprve v zahraničí a už tenkrát si svou podmanivou hudbou okamžitě získal mnoho fanoušků. Úspěchy zaznamenal i se svou produkcí. Vznikají jeho první tracky, které se objevují na kompilaci pro party Citadela a již jeho první deska, kterou vydal ve spolupráci s DJem Orbithem - Phantom EP se setkala s velkým úspěchem a zájmem médií. Mezi největší úspěch můžeme zařadit podporu světového mága taneční hudby Carla Coxe, který zařadil track z desky World Republic do svého Essential mixu na rádiu BBC1. Na desce se objevil například remix známého dua Filterheadz a Eltona D.

O vizuální stránku noci se již tradičně postarají holandští Vision Impossible a chybět nebudou ani krásné Pure tanečnice a dekorace. Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketpro. Momentálně jsou dostupné poslední vstupenky z druhé vlny za 750 Kč. VIP vstupenky za 1500 Kč jsou již vyprodané.

Více info na: www.pureprague.cz
 
Pořiď si jakoukoliv z Nike Icons a získej vstupenku na PURE XL Edition Novinky u Armina van Buurena První vlna vstupenek na Pure – Armin van Buuren vyprodána! Armin van Buuren se vrací v říjnu do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videoreport z Pure XL s Arminem van Buurenem od Ronnyho
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016